Luca Parasacco aan het roer van Maserati Europe

Maserati • Parasacco werkt sinds 1997 bij bedrijven die nu onderdeel zijn van Stellantis.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Maserati)

De Italiaan Luca Parasacco geeft met ingang van 20 mei leiding aan Maserati Europe, zo heeft de autofabrikant vandaag bekendgemaakt.

Parasacco werkt sinds 1997 bij bedrijven die nu onderdeel zijn van Stellantis. In zijn meest recente rol stond hij aan het roer van onderdelentak Distrigo. Ook was Parasacco verantwoordelijk voor Motorvillage (de retailorganisatie van FCA) en was hij commercieel directeur van de Mopar Business Centres, het aftermarketmerk van Stellantis.

“Deze rol is voor mij een belangrijke mijlpaal en een nieuwe uitdaging. Ik hoop dat mijn ervaring en specifieke training in het veld een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere groei van het merk Maserati in Europa en wereldwijd,” aldus Parasacco over zijn benoeming.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.