Renault roept 15.000 auto’s terug

Steven Don Steven Don
Renault roept 15.000 auto’s terug

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Heinman

    ja hoor, een overheidsinstantie keurt het eigen vlees: staatsbedrijf Renault.
    De Minister riep voor haar beurt dat er niets aan de hand was en nu gaat Renault als een speer alles aanpassen. Daarna is er niets aan de hand. Opel en Mercedes zullen daarbij heus wel gedikrimineerd worden

Renault roept 15.000 auto’s terug | Automotive Online

Renault roept 15.000 auto’s terug

Martijn Roede Martijn Roede
Renault roept 15.000 auto’s terug

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Heinman

    ja hoor, een overheidsinstantie keurt het eigen vlees: staatsbedrijf Renault.
    De Minister riep voor haar beurt dat er niets aan de hand was en nu gaat Renault als een speer alles aanpassen. Daarna is er niets aan de hand. Opel en Mercedes zullen daarbij heus wel gedikrimineerd worden