Na EVA ook BRAM bij Autoveiling.nl

Martijn Roede Martijn Roede

BRAM, de Best Renderende Auto Man zal net als EVA Echt Verkoopbare Auto’s veilen, maar het grote verschil is dat bij BRAM de verkoper zelf de limiet mag bepalen. Alle te veilen auto’s worden door de Autoveiling Taxatiedesk van een veilingwaarde voorzien. Als de auto hiervoor verkocht mag worden, veilt EVA de auto en anders zal BRAM de veiling van de auto op zich nemen.
Met BRAM kiest de klant voor: zelf de limiet bepalen, B2B vraag en aanbod, efficiënt kopen en verkopen en professioneel geïnspecteerde auto’s

"De nieuwe manier van zaken doen, want het moet ook nog een beetje leuk blijven. Uw auto’s op en van de dam, doe het samen met BRAM!", vult Wierd Meijering glimlachend aan.

Het online veilinghuis Autoveiling Nederland kent meerdere veilingvormen waar meer dan zesduizend kopers en verkopers uit heel Europa reeds gebruik van maken. Het veilingplatform is alleen toegankelijk voor geregistreerde deelnemers. Alle RDW Erkende autobedrijven kunnen zich gratis aanmelden op Autoveiling.nl.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Na EVA ook BRAM bij Autoveiling.nl | Automotive Online

Na EVA ook BRAM bij Autoveiling.nl

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.