Debuut verlengde huisaansluiting voor ev’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Applaus

  Dat wordt struikelen over de laadsnoeren die over de trottoirs lopen?

 • Sander Frinks

  Dat zal wel meevallen.. Er staat gewoon een paal in de grond met de juiste stekkeraansluiting. Verschil is dat de onderliggende kabel naar de meterkast van de aanvrager loopt en daarop aangesloten wordt. Hiermee wordt een ‘eigen’ aansluiting op het netwerk van de netbeheerder, met alle kosten daarvoor, voorkomen.

  Ik ben wel benieuwd hoe in de praktijk de inning van energieopbrengsten van derden, door de private aanbieder, zal verlopen. Dat mag natuurlijk niet teveel inspanning en tijd kosten, anders levert zo’n dienstverlening niet veel meer op..

Debuut verlengde huisaansluiting voor ev’s | Automotive Online

Debuut verlengde huisaansluiting voor ev’s

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Applaus

  Dat wordt struikelen over de laadsnoeren die over de trottoirs lopen?

 • Sander Frinks

  Dat zal wel meevallen.. Er staat gewoon een paal in de grond met de juiste stekkeraansluiting. Verschil is dat de onderliggende kabel naar de meterkast van de aanvrager loopt en daarop aangesloten wordt. Hiermee wordt een ‘eigen’ aansluiting op het netwerk van de netbeheerder, met alle kosten daarvoor, voorkomen.

  Ik ben wel benieuwd hoe in de praktijk de inning van energieopbrengsten van derden, door de private aanbieder, zal verlopen. Dat mag natuurlijk niet teveel inspanning en tijd kosten, anders levert zo’n dienstverlening niet veel meer op..