RAI Vereniging: 2014 het jaar van actie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat zei Roelf de Boer, voorzitter van de RAI Vereniging, zojuist tijdens zijn nieuwjaarsspeech.

“Dit jaar gaan we hard aan de slag om in 2015 de AutoRAI en BedrijfsautoRAI weer in volle glorie te laten plaatsvinden. Wat daarvoor nodig is – en dat is geen nieuws – is een herstel van onze economie. De prognoses, van CPB en CBS, zijn optimistisch maar allesbehalve juichend. Voor herstel van het consumentenvertrouwen kijken we daarom ook naar Den Haag”, aldus De Boer. “2013 was het jaar van de akkoorden, 2014 is hopelijk het jaar van actie.” 

Ook kondigde De Boer aan dat de activiteiten van het Platform Elektrische Mobiliteit worden uitgebreid. “We verbreden de activiteiten via het nieuwe en bredere platform Toekomst Bestendige Mobiliteit, zodat we ook de uitrol van groengras, waterstof, CNG en LNG kunnen stimuleren. Daar ligt voor ons namelijk een belangrijke taak weggelegd.”  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

RAI Vereniging: 2014 het jaar van actie | Automotive Online

RAI Vereniging: 2014 het jaar van actie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat zei Roelf de Boer, voorzitter van de RAI Vereniging, zojuist tijdens zijn nieuwjaarsspeech.

“Dit jaar gaan we hard aan de slag om in 2015 de AutoRAI en BedrijfsautoRAI weer in volle glorie te laten plaatsvinden. Wat daarvoor nodig is – en dat is geen nieuws – is een herstel van onze economie. De prognoses, van CPB en CBS, zijn optimistisch maar allesbehalve juichend. Voor herstel van het consumentenvertrouwen kijken we daarom ook naar Den Haag”, aldus De Boer. “2013 was het jaar van de akkoorden, 2014 is hopelijk het jaar van actie.” 

Ook kondigde De Boer aan dat de activiteiten van het Platform Elektrische Mobiliteit worden uitgebreid. “We verbreden de activiteiten via het nieuwe en bredere platform Toekomst Bestendige Mobiliteit, zodat we ook de uitrol van groengras, waterstof, CNG en LNG kunnen stimuleren. Daar ligt voor ons namelijk een belangrijke taak weggelegd.”  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.