Nieuwe studie: zorgen over kanker door diesels

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • johan

  Misschien moeten we LPG promoten ipv straks er weer 6 cent bij op zetten.
  Maar de overheid denkt toch ook aan het milieu????

 • Ivan Kok

  Dus maar weer terug naar de oude diesels met hun grote roetdelen. Laat die Benzen maar weer komen!

 • Brenda

  “Mensen kunnen iets bijdragen door bijvoorbeeld geen grote diesels te rijden. ”

  Dus we moeten allemaal in suerkleine auto’s gaan rijden dat helpt? Wat dacht u van de kolencentrales in de eemshaven, de vervuiling van miljoenen auto’s. Geimpregneerd hout met de grootste troep aan zware metalen wordt bijgestookt, dan is het ‘groene energie’ Daarbij zijn er schepen die meer vervuilen dan alle auto’s bij elkaar. Daarbij de oude wagens hebben zulke grote roetdeeltjes dat die niet diep in de long komen. de meest recente diesels met ultra fijne verstuiving zijn een ander verhaal, geen grof roet maar volop ultra klein stof…
  En inderdaad lpg wordt afgestraft, de schoonste brandstof hup 6 cent accijns erbij.

Nieuwe studie: zorgen over kanker door diesels | Automotive Online

Nieuwe studie: zorgen over kanker door diesels

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • johan

  Misschien moeten we LPG promoten ipv straks er weer 6 cent bij op zetten.
  Maar de overheid denkt toch ook aan het milieu????

 • Ivan Kok

  Dus maar weer terug naar de oude diesels met hun grote roetdelen. Laat die Benzen maar weer komen!

 • Brenda

  “Mensen kunnen iets bijdragen door bijvoorbeeld geen grote diesels te rijden. ”

  Dus we moeten allemaal in suerkleine auto’s gaan rijden dat helpt? Wat dacht u van de kolencentrales in de eemshaven, de vervuiling van miljoenen auto’s. Geimpregneerd hout met de grootste troep aan zware metalen wordt bijgestookt, dan is het ‘groene energie’ Daarbij zijn er schepen die meer vervuilen dan alle auto’s bij elkaar. Daarbij de oude wagens hebben zulke grote roetdeeltjes dat die niet diep in de long komen. de meest recente diesels met ultra fijne verstuiving zijn een ander verhaal, geen grof roet maar volop ultra klein stof…
  En inderdaad lpg wordt afgestraft, de schoonste brandstof hup 6 cent accijns erbij.