WC-onderzoek: 4% vrouwen hoeft geen schoon toilet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uit het onderzoek blijkt verder dat een op de vijf vrouwen een vieze openbare wc-bril eerst royaal belegt met toiletpapier voordat ze erop gaat zitten. Dit gedrag leidt indirect weer tot een andere ergernis: 45% zegt zich het meest te irriteren aan ontbrekend wc-papier op openbare toiletten. 

Ook op andere vlakken mogen dames de hand in eigen boezem steken. Zo’n 66% zegt contact met een vieze wc-bril te proberen ontwijken door boven de pot te hangen tijdens het plassen, met alle gevolgen van dien voor degene die na haar komt. Het toppunt is echter dat vijf procent van de respondenten zegt liever in haar broek te plassen dan op een vieze toilet. 

Gelukkig zijn er de 2theloo wc’s. Gebruik hiervan kost 50 cent, maar daarvoor krijgen de wc-bezoekers ook een waardebon voor hetzelfde bedrag om uit te geven in de Shell-shop. Aan een lekker vers Deli2go-broodje bijvoorbeeld. Wel eerst je handen wassen natuurlijk. Daarbij richten we ons in het bijzonder tot de 9% van de vrouwen die toegeeft dat niet te doen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

WC-onderzoek: 4% vrouwen hoeft geen schoon toilet | Automotive Online

WC-onderzoek: 4% vrouwen hoeft geen schoon toilet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uit het onderzoek blijkt verder dat een op de vijf vrouwen een vieze openbare wc-bril eerst royaal belegt met toiletpapier voordat ze erop gaat zitten. Dit gedrag leidt indirect weer tot een andere ergernis: 45% zegt zich het meest te irriteren aan ontbrekend wc-papier op openbare toiletten. 

Ook op andere vlakken mogen dames de hand in eigen boezem steken. Zo’n 66% zegt contact met een vieze wc-bril te proberen ontwijken door boven de pot te hangen tijdens het plassen, met alle gevolgen van dien voor degene die na haar komt. Het toppunt is echter dat vijf procent van de respondenten zegt liever in haar broek te plassen dan op een vieze toilet. 

Gelukkig zijn er de 2theloo wc’s. Gebruik hiervan kost 50 cent, maar daarvoor krijgen de wc-bezoekers ook een waardebon voor hetzelfde bedrag om uit te geven in de Shell-shop. Aan een lekker vers Deli2go-broodje bijvoorbeeld. Wel eerst je handen wassen natuurlijk. Daarbij richten we ons in het bijzonder tot de 9% van de vrouwen die toegeeft dat niet te doen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.