Utrecht verbant vervuilende auto’s uit centrum

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • danté

  Je zult er maar een koophuis hebben en geen geld voor een “nieuwe” auto, dan kun je niet eens verhuizen al zou je het willen. de overheid heeft met haar twijfelgedrag al de huizenmarkt volledig om zeep geholpen, vanaf nu is dus ook de tweedehands automarkt in Utrecht en omstreken de nek om gedraaid, ik vaag me welk overbetaald leeghoofd dit bedacht heeft??

 • Krystian Simonowicz

  Hello, in Athene bestat Diesel inreisverbod, alleen autos met goderen kunnen de staad inrijden. Volgens mij is beter en Speciale filters bevelschrift te maken te gebruiken voor autos Diesel ouder dan 8jaar en benzine ouder dan 12.Zonder deze, ingang van voertuigen veboden. In Rotterdam Bussen rijden met een filter dat is goed te rijden achter een bus. Noch jaar geleden ik zag verschil tussen bus met filter en zonder filter- de verschil is reus. Toen ik rijd achter bus zonder filter ik stikte, nu is hele verandering en ik fietsen achter de bus met plezier..Success in Ultrecht. Idereen heeft rechts op schone lucht.

 • Jeroen

  Je zal 8 of 13 jaar geleden maar een nieuwe auto hebben gekocht en daar altijd trouw wegenbelasting voor betaald hebben, vervolgens mag je niet meer gebruik maken van de wegen in en rondom Utrecht. Even voor de duidelijkheid… we praten over dieselvoertuigen van 2004!!!! Belachelijk!! Het zal rustig in de stad worden, niet idereen kan een nieuwe auto kopen en raad eens wie hier weer de dupe van wordt?! Juist- de mensen die niet een nieuwe auto kunnen betalen en dus aangewezen worden op het dure openbaar vervoer!
  JAMMER

Utrecht verbant vervuilende auto’s uit centrum | Automotive Online

Utrecht verbant vervuilende auto’s uit centrum

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • danté

  Je zult er maar een koophuis hebben en geen geld voor een “nieuwe” auto, dan kun je niet eens verhuizen al zou je het willen. de overheid heeft met haar twijfelgedrag al de huizenmarkt volledig om zeep geholpen, vanaf nu is dus ook de tweedehands automarkt in Utrecht en omstreken de nek om gedraaid, ik vaag me welk overbetaald leeghoofd dit bedacht heeft??

 • Krystian Simonowicz

  Hello, in Athene bestat Diesel inreisverbod, alleen autos met goderen kunnen de staad inrijden. Volgens mij is beter en Speciale filters bevelschrift te maken te gebruiken voor autos Diesel ouder dan 8jaar en benzine ouder dan 12.Zonder deze, ingang van voertuigen veboden. In Rotterdam Bussen rijden met een filter dat is goed te rijden achter een bus. Noch jaar geleden ik zag verschil tussen bus met filter en zonder filter- de verschil is reus. Toen ik rijd achter bus zonder filter ik stikte, nu is hele verandering en ik fietsen achter de bus met plezier..Success in Ultrecht. Idereen heeft rechts op schone lucht.

 • Jeroen

  Je zal 8 of 13 jaar geleden maar een nieuwe auto hebben gekocht en daar altijd trouw wegenbelasting voor betaald hebben, vervolgens mag je niet meer gebruik maken van de wegen in en rondom Utrecht. Even voor de duidelijkheid… we praten over dieselvoertuigen van 2004!!!! Belachelijk!! Het zal rustig in de stad worden, niet idereen kan een nieuwe auto kopen en raad eens wie hier weer de dupe van wordt?! Juist- de mensen die niet een nieuwe auto kunnen betalen en dus aangewezen worden op het dure openbaar vervoer!
  JAMMER