Rolls-Royce zet ontwikkeling e-Phantom stop

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Rob

    Wat een gemiste kans. Juist een Rolls Royce lijkt me uitermate geschikt voor electrische aandrijving. En dat er geen vraag is vanuit de -vanzelfsprekend- conservatieve achterban lijkt me een kul argument. Welke klant vroeg bijvoorbeeld om een turbo?

    Rolls Royce had de vraag moeten creëren door aan te tonen dat dit de beste oplossing is, zowel wat betreft comfort als voor het milieu.

Rolls-Royce zet ontwikkeling e-Phantom stop | Automotive Online

Rolls-Royce zet ontwikkeling e-Phantom stop

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Rob

    Wat een gemiste kans. Juist een Rolls Royce lijkt me uitermate geschikt voor electrische aandrijving. En dat er geen vraag is vanuit de -vanzelfsprekend- conservatieve achterban lijkt me een kul argument. Welke klant vroeg bijvoorbeeld om een turbo?

    Rolls Royce had de vraag moeten creëren door aan te tonen dat dit de beste oplossing is, zowel wat betreft comfort als voor het milieu.