Boek over ondergang van autoconcern Kroymans (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • George V

    Over tunnel visie gesproken, mijnheer Kroymans . Wie wil er nu op dit moment dit boek lezen inhoudelijk kun je gebeurtenissen niet veranderen, veranderen je de woorden toch, daar zult u zeker in geslaagd zijn Arme ex werknemers !.

Boek over ondergang van autoconcern Kroymans (filmpje) | Automotive Online

Boek over ondergang van autoconcern Kroymans (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • George V

    Over tunnel visie gesproken, mijnheer Kroymans . Wie wil er nu op dit moment dit boek lezen inhoudelijk kun je gebeurtenissen niet veranderen, veranderen je de woorden toch, daar zult u zeker in geslaagd zijn Arme ex werknemers !.