Auto’s met lage CO2 uitstoot steeds goedkoper

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan Rolleman

    Wat betreft de passage over de begroting van 2012: Laten we geen onnodige onrust veroorzaken. In de toelichting op het Belastingplan 2011 staat letterlijk dat wijziging in de MRB niet vóór 2013 wordt verwacht. In 2011 wordt een onderzoek gedaan naar het fiscale stimuleringskader voor (zeer) zuinige auto’s, waarbij ook voor alle belastingen (BPM, MRB en bijtelling) wordt gestreefd naar één wijzigingsdatum van de normen. Ook voor de bijtelling staat dat al in de wet voor het jaar 2013. Daarbij geldt overigens een goede overgangsregeling. De reeds gekentekende auto’s houden dan hun korting op de bijtelling.