Adac: Duitse merken lopen voorop met Euro 5-auto’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Bb

    Wat een ongelooflijk misleidend bericht. Napraterij van de eerste orde. De Adac is weer bezig met een sterk staaltje reclame voor de Duitse auto-industrie. Om een titel als ‘Duitse merken lopen voorop met Euro5 auto’s’ te baseren op absolute aantallen moet je wel heel erg naief zijn. Wanneer je praat over percentages binnen het assortiment van een merk zal er een heel ander beeld ontstaan.

  • JP

    Gut, gut. Bd heeft zeker een terugroep Toyota. Wat is er mis om van alle beschikbare en dus verkoopbare auto te kijken wat er aan Euro-5 modellen te koop zijn. Jouw redenering is leuk voor een klein merk dat 1 type heeft en ook nog Euro-5 dan scoren die 100%, alleen de aantallen verkochte auto steld dan ook niets voor. Toyota heeft met 8 miljoen auto’s dus een erg magere score, terwijl VW met 3 miljoen auto wel een duidelijk betere score in de Euro-5 heeft. Het test beeld laat zien dat europeesche auto bouwers duidelijk meer aan Euro-5 doen dan niet europeese merken. Laten we daar blij over zijn.