Financiers sportwagens Kroymans eisen auto’s of geld terug

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Sangg zonder Yungg

  Verdorie is dat retailen nog moeilijker dan Koreaanse auto’s niet kwijtraken?!!

 • Beun de Haas

  Nou vraag ik me alleen af of dat blok niet ergens gewoon gereviseerd wordt en dat door alle gebeurtenissen dit geen prioriteit heeft gehad bij FK en hetzelfde kan ik bedenken voor die auto’s, ik bedoel ze zitten met een schuld van 1 miljard dan kan het toch zijn dat die paar auto’s niet belangrijk meer zijn voor Kroymans.
  Just my 2 cents…

 • king of pop

  Waarschijnlijk zijn ze bezig er een electroversie van te maken. Het schijnt dat een familielid iets doet met dat soort auto’s.

 • Ton G

  Financieringsmaatschappijen Armac zit op het zelfde adres in Vianen als enige firma’s van Kroymans en ARM-Stokvis. Lijkt mij een koud kunstje op even te buren. Kwestie van broekzak/vestzak lijkt mij.

 • Bpm

  Van vermissingen weet de organisatie niets af. Net zoals de BPM die nooit afgedragen is op nieuwe auto’s. n nu de dealers met de last laten zitten. Kroymans weet nooit ergens van als er iets vermist is dus in deze zaak zullen ze ook wel niet weten hoet zit.Een 250GTO zie je toch niet over het hoofd lijkt me als die onverwachts de showrom uitrijdt. Misschien zijn ze van die centen nu al weer een nieuwe Toko aan t opzetten.