Equipmentleveranciers annuleren AutovakRAI

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Bart Tijink

    U begrijpt dat de genoemde quotes niet voor mijn rekening zijn , en ook niet goed geformuleerd zijn.

  • Van Gael René / Metalced nv België

    Ik begrijp tenvolle de beslissing van de grotere leveranciers van garage-uitrusting in Nederland en zou in dezelfde omstandigheden in België een gelijkaardige beslissing voorstaan wat betreft onze deelname aan Autotechnica.
    Trouwens de beurs wordt hoofdzakelijk gedragen door de firma’s die wegens hun groot aanbod in equipment verplicht zijn een grotere oppervlakte te huren en zij worden bovendien en vooral geconfronteerd met nog hogere creatie- en opbouw- en afbouwkosten en transportschade die nooit, ook niet ten dele kunnen terugverdiend worden door opdrachten die ze zonder beursdeelname niet zouden genoteerd hebben.
    Uiteraard dient een beurs ook om nieuwigheden en technische evolutie aan de klanten voor te stellen en als ontmoetingsplaats met trouwe en traditionele klanten. Maar dan dringt zich als goede tussenoplossing een kleinere frequentie van nationale beurzen op. Waarom niet om de drie of zelfs om de vier jaar?