Bovag gaat reorganiseren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Anderhalf jaar geleden startte de Bovag met een herstructurering, als onderdeel van de nieuwe Bovag-strategie. Insteek hiervan is onder meer om een einde te maken aan de hokjescultuur en Bovag neer te zetten als één merk. Het ontbreken van dividendinkomsten van Bovemij zorgt ervoor dat deze herstructurering nu gepaard gaat met een kostenreductie. Deze reorganisatie is erop gericht de efficiency te verhogen. Bij de Bovag werken op dit moment 120 mensen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bovag gaat reorganiseren | Automotive Online

Bovag gaat reorganiseren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Anderhalf jaar geleden startte de Bovag met een herstructurering, als onderdeel van de nieuwe Bovag-strategie. Insteek hiervan is onder meer om een einde te maken aan de hokjescultuur en Bovag neer te zetten als één merk. Het ontbreken van dividendinkomsten van Bovemij zorgt ervoor dat deze herstructurering nu gepaard gaat met een kostenreductie. Deze reorganisatie is erop gericht de efficiency te verhogen. Bij de Bovag werken op dit moment 120 mensen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.