Davo trekt in Carnext-pand Moordrecht

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Carnext-vestiging in Moordrecht. (Foto: Carnext)

Peugeot-dealer Davo trekt in het Carnext-pand in Moordrecht. Dat meldt eigenaar Mark van der Kallen aan Automotive Magazine. Davo opent in Moordrecht een occasionvestiging.

Carnext maakte dit jaar bekend zich terug te trekken uit de meeste markten waarin het actief is, waaronder de Nederlandse. Het had in Nederland vestigingen in onder meer Breukelen en Moordrecht.

In maart moet de occasionvestiging van Davo in Moordrecht openen. “Groeien met de verkoop van occasions is onderdeel van de groepsstrategie”, licht Van der Kallen de stap toe. “We zijn de afgelopen tijd uitgebreid met onze Stellantis-merken (zo nam het onder meer Preuninger over, red) en dat waren veelal kleinere showrooms. Daar past een groot occasioncentrum goed bij. Daarnaast zien we dat er nog plek is voor een dedicated occasionvestiging met goede verkopers.”

Er komen in Moordrecht minimaal 250 occasions op voorraad. Het bedrijf streeft naar 1.500 transacties op jaarbasis. Riva Holding, moederbedrijf van Davo en Wittebrug, verkoopt op jaarbasis zo’n 7 duizend occasions aan particulieren.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Davo trekt in Carnext-pand Moordrecht | Automotive Online

Davo trekt in Carnext-pand Moordrecht

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Carnext-vestiging in Moordrecht. (Foto: Carnext)

Peugeot-dealer Davo trekt in het Carnext-pand in Moordrecht. Dat meldt eigenaar Mark van der Kallen aan Automotive Magazine. Davo opent in Moordrecht een occasionvestiging.

Carnext maakte dit jaar bekend zich terug te trekken uit de meeste markten waarin het actief is, waaronder de Nederlandse. Het had in Nederland vestigingen in onder meer Breukelen en Moordrecht.

In maart moet de occasionvestiging van Davo in Moordrecht openen. “Groeien met de verkoop van occasions is onderdeel van de groepsstrategie”, licht Van der Kallen de stap toe. “We zijn de afgelopen tijd uitgebreid met onze Stellantis-merken (zo nam het onder meer Preuninger over, red) en dat waren veelal kleinere showrooms. Daar past een groot occasioncentrum goed bij. Daarnaast zien we dat er nog plek is voor een dedicated occasionvestiging met goede verkopers.”

Er komen in Moordrecht minimaal 250 occasions op voorraad. Het bedrijf streeft naar 1.500 transacties op jaarbasis. Riva Holding, moederbedrijf van Davo en Wittebrug, verkoopt op jaarbasis zo’n 7 duizend occasions aan particulieren.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.