Auto online afrekenen bij Carnext via Adyen

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
(Foto: Carnext)

Occasionplatform Carnext en betaalplatform Adyen gaan samenwerken, waardoor klanten hun auto online kunnen afrekenen. De samenwerking gaat gelden voor Nederland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië. Dat maakt Carnext vandaag bekend.

De infrastructuur van het betaalplatform wordt geïntegreerd binnen het occasionplatform, vertelt Maarten van Neerven, cfo van Carnext. “Met de toegang tot veilige betaalmogelijkheden krijgen klanten het vertrouwen om een grote aankoop zoals een auto online af te ronden. Dit is de eerste keer dat een online auto marktplaats dit soort snelle betalingen aanbiedt.” Het occasionplatform biedt al langer online diensten aan, waarmee het tegemoet komt aan de toenemende vraag naar het online aankopen van een auto.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Auto online afrekenen bij Carnext via Adyen | Automotive Online

Auto online afrekenen bij Carnext via Adyen

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
(Foto: Carnext)

Occasionplatform Carnext en betaalplatform Adyen gaan samenwerken, waardoor klanten hun auto online kunnen afrekenen. De samenwerking gaat gelden voor Nederland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië. Dat maakt Carnext vandaag bekend.

De infrastructuur van het betaalplatform wordt geïntegreerd binnen het occasionplatform, vertelt Maarten van Neerven, cfo van Carnext. “Met de toegang tot veilige betaalmogelijkheden krijgen klanten het vertrouwen om een grote aankoop zoals een auto online af te ronden. Dit is de eerste keer dat een online auto marktplaats dit soort snelle betalingen aanbiedt.” Het occasionplatform biedt al langer online diensten aan, waarmee het tegemoet komt aan de toenemende vraag naar het online aankopen van een auto.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.