‘BMW 7-serie 2014 nu al vrijwel gehalveerd in handelswaarde’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niet alleen bij luxe limousines zijn de dalingen groot. Ook het C-segment krijgt forse klappen. In dit segment zijn de restwaarden van de meeste auto’s van een jaar oud ook gedaald naar 50 procent van de nieuwwaarde. Dit geldt voor onder andere voor de Opel Astra, Renault Mégane en het vorige model Peugeot 308. 

Bij zowel de 7-serie als het C-segment geldt dat normaliter na een jaar en 30.000 km een handelswaarde van 65% geldt.

Populaire stekkerauto`s
De grote verrassingen van dit jaar zijn volgens Autotelex stekkerhybrides als de Volvo V60 plug-in hybrid en de Mitsubishi Outlander Phev. Dit jaar is voor deze auto’s het bijtellingstarief verhoogd van 0 naar 7 procent en dat maakt auto`s van 2013 extra populair.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘BMW 7-serie 2014 nu al vrijwel gehalveerd in handelswaarde’ | Automotive Online

‘BMW 7-serie 2014 nu al vrijwel gehalveerd in handelswaarde’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niet alleen bij luxe limousines zijn de dalingen groot. Ook het C-segment krijgt forse klappen. In dit segment zijn de restwaarden van de meeste auto’s van een jaar oud ook gedaald naar 50 procent van de nieuwwaarde. Dit geldt voor onder andere voor de Opel Astra, Renault Mégane en het vorige model Peugeot 308. 

Bij zowel de 7-serie als het C-segment geldt dat normaliter na een jaar en 30.000 km een handelswaarde van 65% geldt.

Populaire stekkerauto`s
De grote verrassingen van dit jaar zijn volgens Autotelex stekkerhybrides als de Volvo V60 plug-in hybrid en de Mitsubishi Outlander Phev. Dit jaar is voor deze auto’s het bijtellingstarief verhoogd van 0 naar 7 procent en dat maakt auto`s van 2013 extra populair.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.