Cupra start met retailers: eerste drie ‘agenten’ bekend

Cupra • Er komen retailers van Cupra in Den Bosch (Van den Udenhout), Den Haag (Wittebrug) en Zwolle (Pouw).
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Het nieuwe pand waar Cupra Amsterdam wordt gevestigd (foto: Cupra)

Cupra, het performance merk van Seat (Volkswagen Groep) breidt het aantal retailers in Nederland uit. Het netwerk wordt uitgebreid met Cupra stand-alone garages in Den Bosch (Van den Udenhout), Den Haag (Wittebrug) en Zwolle (Pouw). Dit meldt Pon, dat het Spaanse merk in Nederland voert.

Cupra was ooit de aanduiding voor een sportieve Seat. Later werd het een eigen merknaam en ook als zodanig in de markt gezet. Volkswagen Groep koos ervoor om het nieuwe merk vooral online te verkopen, met een aantal garages in het land voor een testrit. Daarnaast is er een City-garage in Rotterdam en een test-drive centrum in Leusden. Nu worden drie retailers toegevoegd en dat model is vergelijkbaar met het agentuurmodel zoals bij andere merken. De modellen van Cupra zijn daar beschikbaar voor een uitgebreide kennismaking en testrit, maar ze kunnen ook worden aangeschaft en later afgeleverd.

Cupra heeft grote plannen voor het vergroten van de omzet in 2024. De prijzen van de elektrische Cupra Born werden vandaag flink verlaagd. De bestaande Cupra Garage Amsterdam verhuist begin volgend jaar naar een nieuw representatief pand in Amsterdam Buitenveldert. Daarnaast komen volgend jaar de volledig elektrische Tavascan SUV-coupé en de plug-in hybride Terramar SUV.

Voor het onderhoud aan het rijdende Cupra wagenpark zorgt het landelijk dekkend netwerk van Seat-dealers.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Cupra start met retailers: eerste drie ‘agenten’ bekend | Automotive Online

Cupra start met retailers: eerste drie ‘agenten’ bekend

Cupra • Er komen retailers van Cupra in Den Bosch (Van den Udenhout), Den Haag (Wittebrug) en Zwolle (Pouw).
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Het nieuwe pand waar Cupra Amsterdam wordt gevestigd (foto: Cupra)

Cupra, het performance merk van Seat (Volkswagen Groep) breidt het aantal retailers in Nederland uit. Het netwerk wordt uitgebreid met Cupra stand-alone garages in Den Bosch (Van den Udenhout), Den Haag (Wittebrug) en Zwolle (Pouw). Dit meldt Pon, dat het Spaanse merk in Nederland voert.

Cupra was ooit de aanduiding voor een sportieve Seat. Later werd het een eigen merknaam en ook als zodanig in de markt gezet. Volkswagen Groep koos ervoor om het nieuwe merk vooral online te verkopen, met een aantal garages in het land voor een testrit. Daarnaast is er een City-garage in Rotterdam en een test-drive centrum in Leusden. Nu worden drie retailers toegevoegd en dat model is vergelijkbaar met het agentuurmodel zoals bij andere merken. De modellen van Cupra zijn daar beschikbaar voor een uitgebreide kennismaking en testrit, maar ze kunnen ook worden aangeschaft en later afgeleverd.

Cupra heeft grote plannen voor het vergroten van de omzet in 2024. De prijzen van de elektrische Cupra Born werden vandaag flink verlaagd. De bestaande Cupra Garage Amsterdam verhuist begin volgend jaar naar een nieuw representatief pand in Amsterdam Buitenveldert. Daarnaast komen volgend jaar de volledig elektrische Tavascan SUV-coupé en de plug-in hybride Terramar SUV.

Voor het onderhoud aan het rijdende Cupra wagenpark zorgt het landelijk dekkend netwerk van Seat-dealers.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.