Cupra doet mee met prijsoorlog, gooit prijs Born omlaag

Prijzenoorlog • De prijzen van de Born-uitvoeringen met zowel de 58 kWh als de 77 kWh accupakketten krijgen een reductie.
Robert L. Smid Robert L. Smid
De Cupra Born (Foto: Shutterstock)

Cupra verlaagt de prijzen van zijn Born-uitvoeringen met vierduizend euro. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Met de prijsverlaging doet ook Cupra mee met de prijsoorlog die in Europa woedt tussen autofabrikanten.

In China is een prijsoorlog al langere tijd gaande. Tesla verlaagde daar de prijs van EV’s en de Chinese fabrikanten gingen daarin mee. Later begon Tesla ook in de EU de prijzen te verlagen, om de omzet op te voeren. Het leverde Tesla zeer hoge verkopen op. Renault-ceo De Meo riep tijdens de IAA-Autoshow in München op tot het staken van de prijsoorlog.

Zustermerk Volkswagen meldde eerder niet mee te doen met de prijsoorlog.

De Cupra Born is een van de genomineerden van de beste Zakenauto van het Jaar. Het model is de enige nieuwe toetreder van de lijst. De winnaar wordt op 27 oktober bekend gemaakt tijdens de Driving Business Awards in de Heerlickheijd in Ermelo.

AM Driving Business Awards: Wie worden de Zakenauto en Nieuwkomer van het Jaar?

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Cupra doet mee met prijsoorlog, gooit prijs Born omlaag | Automotive Online

Cupra doet mee met prijsoorlog, gooit prijs Born omlaag

Prijzenoorlog • De prijzen van de Born-uitvoeringen met zowel de 58 kWh als de 77 kWh accupakketten krijgen een reductie.
Robert L. Smid Robert L. Smid
De Cupra Born (Foto: Shutterstock)

Cupra verlaagt de prijzen van zijn Born-uitvoeringen met vierduizend euro. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Met de prijsverlaging doet ook Cupra mee met de prijsoorlog die in Europa woedt tussen autofabrikanten.

In China is een prijsoorlog al langere tijd gaande. Tesla verlaagde daar de prijs van EV’s en de Chinese fabrikanten gingen daarin mee. Later begon Tesla ook in de EU de prijzen te verlagen, om de omzet op te voeren. Het leverde Tesla zeer hoge verkopen op. Renault-ceo De Meo riep tijdens de IAA-Autoshow in München op tot het staken van de prijsoorlog.

Zustermerk Volkswagen meldde eerder niet mee te doen met de prijsoorlog.

De Cupra Born is een van de genomineerden van de beste Zakenauto van het Jaar. Het model is de enige nieuwe toetreder van de lijst. De winnaar wordt op 27 oktober bekend gemaakt tijdens de Driving Business Awards in de Heerlickheijd in Ermelo.

AM Driving Business Awards: Wie worden de Zakenauto en Nieuwkomer van het Jaar?

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.