Huiskes-Kokkeler wordt Cupra-dealer in Oost-Nederland

Cupra • ‘Dit is de volgende stap als mobiliteitspartner van Oost-Nederland’, stelt Huiskes-Kokkeler.
Robert L. Smid Robert L. Smid
Een Cupra Garage in Amsterdam. (Foto: Cupra)

Huiskes-Kokkeler in Hengelo wordt vanaf oktober de vierde Cupra-retailer in Nederland, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

‘Huiskes-Kokkeler biedt al Cupra-occasions en Cupra-service aan, maar vanaf aankomende herfst is de beleving compleet in de nieuwe Cupra-garage’. Volgens Huiskes-Kokkeler sluit het showroomconcept aan bij het merk.

“We verheugen ons erop om Cupra toe te mogen voegen aan onze bestaande merken. Dit is de volgende stap als mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Dankzij de toevoeging van Cupra kunnen onze klanten straks nog beter bediend worden op het gebied van duurzame mobiliteit”, aldus Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler.

Cupra timmert hard aan de weg. Wereldwijd verkocht het merk vorig jaar 230 duizend auto’s, werden er miljardeninvesteringen aangekondigd en breidt het zijn distributienetwerk snel uit. Lees hier het interview met Sven Schuwirth, executive vice-president sales en marketing bij Seat en Cupra.
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Huiskes-Kokkeler wordt Cupra-dealer in Oost-Nederland | Automotive Online

Huiskes-Kokkeler wordt Cupra-dealer in Oost-Nederland

Cupra • ‘Dit is de volgende stap als mobiliteitspartner van Oost-Nederland’, stelt Huiskes-Kokkeler.
Robert L. Smid Robert L. Smid
Een Cupra Garage in Amsterdam. (Foto: Cupra)

Huiskes-Kokkeler in Hengelo wordt vanaf oktober de vierde Cupra-retailer in Nederland, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

‘Huiskes-Kokkeler biedt al Cupra-occasions en Cupra-service aan, maar vanaf aankomende herfst is de beleving compleet in de nieuwe Cupra-garage’. Volgens Huiskes-Kokkeler sluit het showroomconcept aan bij het merk.

“We verheugen ons erop om Cupra toe te mogen voegen aan onze bestaande merken. Dit is de volgende stap als mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Dankzij de toevoeging van Cupra kunnen onze klanten straks nog beter bediend worden op het gebied van duurzame mobiliteit”, aldus Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler.

Cupra timmert hard aan de weg. Wereldwijd verkocht het merk vorig jaar 230 duizend auto’s, werden er miljardeninvesteringen aangekondigd en breidt het zijn distributienetwerk snel uit. Lees hier het interview met Sven Schuwirth, executive vice-president sales en marketing bij Seat en Cupra.
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.