Wassink Autogroep breidt Hyundai-activiteiten uit

Wassink Autogroep • Door de overnames is Wassink Autogroep de Hyundai-dealer voor heel Limburg.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
(Foto: Wassink Autogroep)

Wassink Autogroep neemt met terugwerkende kracht per 1 januari de Hyundai-activiteiten van Oostendorp Autogroep in Venray over. Per 1 februari is het Erkend Reparateurschap toegevoegd aan de huidige vestiging van Wassink Autogroep in Venray. Hierdoor is Wassink Autogroep voor het merk Hyundai voor zowel aftersales als sales de Hyundai-dealer in de regio Venray/Venlo. Dat maakt Wassink Autogroep bekend in een persbericht.

Onlangs communiceerde Wassink Autogroep dat Hekkert Autogroep de vestiging Venlo en de regio Roermond met de Hyundai-activiteiten overdraagt aan Wassink Autogroep. Daarnaast neemt Wassink de Hyundai-vestigingen van Welling Autobedrijven in Heerlen en Sittard over. Door deze overnames is Wassink Autogroep de Hyundai dealer voor heel Limburg. De overnames sluiten aan bij de ambitie en groei die Wassink Autogroep wil realiseren.

Dealerholding Top 60

Vorige week is de Automotive Dealerholding Top 60 bekendgemaakt tijdens de Dealerholding Seminar van AM. Wassink Autogroep is deze editie twee plekken gestegen in de top 60 naar de elfde plek. Ook Oostendorp Autogroep is omhoog geklommen, van de achttiende naar de veertiende plek. Hekkert Autogroep is daarentegen vier plekken gedaald en staat in deze editie op plek 46. Welling autobedrijven is deze editie buiten de top 60 gevallen, onder andere door deze overname en de overname door Mengelers.

Benieuwd naar de complete Dealerholding Top 60? Koop hem hier.

Wassink Autogroep breidt Hyundai-activiteiten uit | Automotive Online

Wassink Autogroep breidt Hyundai-activiteiten uit

Wassink Autogroep • Door de overnames is Wassink Autogroep de Hyundai-dealer voor heel Limburg.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
(Foto: Wassink Autogroep)

Wassink Autogroep neemt met terugwerkende kracht per 1 januari de Hyundai-activiteiten van Oostendorp Autogroep in Venray over. Per 1 februari is het Erkend Reparateurschap toegevoegd aan de huidige vestiging van Wassink Autogroep in Venray. Hierdoor is Wassink Autogroep voor het merk Hyundai voor zowel aftersales als sales de Hyundai-dealer in de regio Venray/Venlo. Dat maakt Wassink Autogroep bekend in een persbericht.

Onlangs communiceerde Wassink Autogroep dat Hekkert Autogroep de vestiging Venlo en de regio Roermond met de Hyundai-activiteiten overdraagt aan Wassink Autogroep. Daarnaast neemt Wassink de Hyundai-vestigingen van Welling Autobedrijven in Heerlen en Sittard over. Door deze overnames is Wassink Autogroep de Hyundai dealer voor heel Limburg. De overnames sluiten aan bij de ambitie en groei die Wassink Autogroep wil realiseren.

Dealerholding Top 60

Vorige week is de Automotive Dealerholding Top 60 bekendgemaakt tijdens de Dealerholding Seminar van AM. Wassink Autogroep is deze editie twee plekken gestegen in de top 60 naar de elfde plek. Ook Oostendorp Autogroep is omhoog geklommen, van de achttiende naar de veertiende plek. Hekkert Autogroep is daarentegen vier plekken gedaald en staat in deze editie op plek 46. Welling autobedrijven is deze editie buiten de top 60 gevallen, onder andere door deze overname en de overname door Mengelers.

Benieuwd naar de complete Dealerholding Top 60? Koop hem hier.