Mengelers Automotive koopt Mazda- en Suzuki-activiteiten Welling

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Mengelers

Dealerholding Mengelers koopt de Mazda- en Suzuki-activiteiten van Welling Autobedrijven. Het betreft de Mazda-vestigingen in Sittard en Heerlen en de Suzuki-vestigingen in Heerlen. De overnames zijn per 1 januari.

Voor Welling is het de derde, en laatste, transactie die deze week bekend wordt. Het bedrijf verkocht al zijn dealeractiviteiten, aan Mengelers, Hekkert en Wassink Autogroep. De medewerkers van Welling komen bij de drie bedrijven terecht.

Mazda in Sittard verhuist naar het huidige Mengelers-pand en Mazda wordt in Heerlen samengevoegd met Suzuki.

Mengelers is al sinds 1963 Toyota-dealer en heeft vestigingen in Landgraaf, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo waarbij in Sittard ook Suzuki, het Mengelers Business Center Limburg en Lexus gevoerd wordt. “Met de uitbreiding is weer de volgende stap gezet in onze missie om met onze producten, mobiliteitsservice, personeel en het Mengelers familiegevoel de inwoners van heel Limburg te ontzorgen”, zegt Brian Italiaander, die sinds kort de nieuwe eigenaar is van Mengelers Automotive Limburg.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Mengelers Automotive koopt Mazda- en Suzuki-activiteiten Welling | Automotive Online

Mengelers Automotive koopt Mazda- en Suzuki-activiteiten Welling

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Mengelers

Dealerholding Mengelers koopt de Mazda- en Suzuki-activiteiten van Welling Autobedrijven. Het betreft de Mazda-vestigingen in Sittard en Heerlen en de Suzuki-vestigingen in Heerlen. De overnames zijn per 1 januari.

Voor Welling is het de derde, en laatste, transactie die deze week bekend wordt. Het bedrijf verkocht al zijn dealeractiviteiten, aan Mengelers, Hekkert en Wassink Autogroep. De medewerkers van Welling komen bij de drie bedrijven terecht.

Mazda in Sittard verhuist naar het huidige Mengelers-pand en Mazda wordt in Heerlen samengevoegd met Suzuki.

Mengelers is al sinds 1963 Toyota-dealer en heeft vestigingen in Landgraaf, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo waarbij in Sittard ook Suzuki, het Mengelers Business Center Limburg en Lexus gevoerd wordt. “Met de uitbreiding is weer de volgende stap gezet in onze missie om met onze producten, mobiliteitsservice, personeel en het Mengelers familiegevoel de inwoners van heel Limburg te ontzorgen”, zegt Brian Italiaander, die sinds kort de nieuwe eigenaar is van Mengelers Automotive Limburg.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.