Vaneman richt zich op premium met Customized by Vaneman

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging staat in Aalsmeer. (Foto: FrankVanemanAutomotive)

Deze week is Customized by Vaneman in Aalsmeer officieel geopend. Het is de premium-occasion vestiging van dealerbedrijf FrankVanemanAutomotive.

Op deze locatie had FVA voorheen onder andere zijn Fiat-dealeractiviteiten. Daar stopte het vorig jaar mee. Nu worden daar alle nieuwe Kia’s verkoopklaar gemaakt en is hier het online contact center gevestigd.

Aantallen

“Om de premium klant en onze premium collectie de aandacht te geven die het verdient, hebben wij onze Customized by Vaneman vestiging geopend. Vanuit ons occasioncentrum in Hoofddorp verkopen wij alle andere gebruikte auto’s” zegt algemeen directeur Dirk van Kampen.

Frank Vaneman gaat niet voor heel grote aantallen in Aalsmeer. Van Kampen: “Wij geloven in persoonlijk contact en alles draait om een premium beleving, van advies tot de hele ervaring. Met de zeer ervaren Oscar Burgerjon als aanspreekpunt, hebben wij alle expertise in huis”

Het bedrijf verkocht in 2022 ruim 2 duizend nieuwe Kia’s en 1.200 particuliere occasions.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Vaneman richt zich op premium met Customized by Vaneman | Automotive Online

Vaneman richt zich op premium met Customized by Vaneman

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging staat in Aalsmeer. (Foto: FrankVanemanAutomotive)

Deze week is Customized by Vaneman in Aalsmeer officieel geopend. Het is de premium-occasion vestiging van dealerbedrijf FrankVanemanAutomotive.

Op deze locatie had FVA voorheen onder andere zijn Fiat-dealeractiviteiten. Daar stopte het vorig jaar mee. Nu worden daar alle nieuwe Kia’s verkoopklaar gemaakt en is hier het online contact center gevestigd.

Aantallen

“Om de premium klant en onze premium collectie de aandacht te geven die het verdient, hebben wij onze Customized by Vaneman vestiging geopend. Vanuit ons occasioncentrum in Hoofddorp verkopen wij alle andere gebruikte auto’s” zegt algemeen directeur Dirk van Kampen.

Frank Vaneman gaat niet voor heel grote aantallen in Aalsmeer. Van Kampen: “Wij geloven in persoonlijk contact en alles draait om een premium beleving, van advies tot de hele ervaring. Met de zeer ervaren Oscar Burgerjon als aanspreekpunt, hebben wij alle expertise in huis”

Het bedrijf verkocht in 2022 ruim 2 duizend nieuwe Kia’s en 1.200 particuliere occasions.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.