Automotive Livestream: “De laatste stap in online verkoop gaat offline”

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Door de coronacrisis lijkt de online automotive retail zich in versneld tempo te ontwikkelen. Diverse merken en autobedrijven komen met virtuele showrooms en online concepten. In de Automotive Livestream van 18 februari bespraken we met Rob Henneveld (betrokken bij online showroomconcept Carflow) en Frank Vaneman (die met zijn autobedrijf het online Buy&Drive-concept lanceerde) de ontwikkelingen op het gebied van online autoverkoop. Hoe werkt het? Hoe zorg je voor de juiste ‘customer experience’ en de afhandeling?

De Livestream is hieronder terug te zien, of op Youtube, Facebook en Linkedin.


Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.