Vaneman concentreert dealeractiviteiten in A’dam en Hoofddorp

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De medewerkers worden overgeplaatst naar de andere vestigingen. (Foto: FVA)

Dealerholding Frank Vaneman Automotive (FVA) brengt de dealeractiviteiten van de vestiging in Aalsmeer onder in Amsterdam en Hoofddorp. Daar komen ook de medewerkers van de vestiging Aalsmeer te werken. Dat bevestigt dga Frank Vaneman aan Automotive.

FVA was sinds 2016 aandeelhouder in het bedrijf in Aalsmeer, dat Kia en Fiat-dealer is. In 2018 werd het bedrijf helemaal overgenomen. “De snelle verandering van de markt, maakt dat we besloten hebben om met de dealeractiviteiten verder te gaan vanuit onze andere twee vestigingen”, zegt Vaneman. Aalsmeer wordt wel het centrale afleverpunt. Vanuit de werkplaats in Aalsmeer worden alle voertuigen binnen de groep afleverklaar gemaakt.

Steps

Tegelijkertijd brengt FVA in Aalsmeer zijn mobiliteitsteam onder. “In de zakelijke markt stijgt de vraag naar mobiliteitsoplossingen snel en om hierop in te spelen openen we in Aalsmeer ons Mobiliteitscenter en bieden van daaruit onze diensten aan.” Het productportfolio gaat van elektrische steps tot bedrijfswagens en in- en ombouw. Ook EV-label Vaneman Electric en de schade en F&I-activiteiten worden beschikbaar in Aalsmeer. Michael Meijer gaat het centrum leiden.

Frank Vaneman Automotive staat met ruim 2.100 nieuwverkopen op plek 48 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Vaneman concentreert dealeractiviteiten in A’dam en Hoofddorp | Automotive Online

Vaneman concentreert dealeractiviteiten in A’dam en Hoofddorp

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De medewerkers worden overgeplaatst naar de andere vestigingen. (Foto: FVA)

Dealerholding Frank Vaneman Automotive (FVA) brengt de dealeractiviteiten van de vestiging in Aalsmeer onder in Amsterdam en Hoofddorp. Daar komen ook de medewerkers van de vestiging Aalsmeer te werken. Dat bevestigt dga Frank Vaneman aan Automotive.

FVA was sinds 2016 aandeelhouder in het bedrijf in Aalsmeer, dat Kia en Fiat-dealer is. In 2018 werd het bedrijf helemaal overgenomen. “De snelle verandering van de markt, maakt dat we besloten hebben om met de dealeractiviteiten verder te gaan vanuit onze andere twee vestigingen”, zegt Vaneman. Aalsmeer wordt wel het centrale afleverpunt. Vanuit de werkplaats in Aalsmeer worden alle voertuigen binnen de groep afleverklaar gemaakt.

Steps

Tegelijkertijd brengt FVA in Aalsmeer zijn mobiliteitsteam onder. “In de zakelijke markt stijgt de vraag naar mobiliteitsoplossingen snel en om hierop in te spelen openen we in Aalsmeer ons Mobiliteitscenter en bieden van daaruit onze diensten aan.” Het productportfolio gaat van elektrische steps tot bedrijfswagens en in- en ombouw. Ook EV-label Vaneman Electric en de schade en F&I-activiteiten worden beschikbaar in Aalsmeer. Michael Meijer gaat het centrum leiden.

Frank Vaneman Automotive staat met ruim 2.100 nieuwverkopen op plek 48 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.