Van Mossel neemt activiteiten van Autodis deels over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
V.l.n.r.: Alicia Grass (directrice wholesales autodis), Marco Grass (ceo Autodis), Koen Claesen (ceo Van Mossel Belux) en Marc Devillet (ceo Autopolis) (Foto: Van Mossel)

Van Mossel-dochter Autopolis neemt de Hyundai, Isuzu, Ssangyong en Suzuki activiteiten van Autodis op de locatie Esch-sur-Alzette in Luxemburg over. Dankzij deze overname wordt Autopolis, voor drie van deze merken, de exclusieve distributeur in Luxemburg en opent zo zijn eerste verkooppunt in het zuiden van het land. Dat maakt Van Mossel bekend in een persbericht.

De merken Hyundai, Isuzu, Ssangyong en Suzuki, worden op een deel van het terrein onder één dak samengebracht. Klanten kunnen er naast de aankoop van een nieuwe auto of occasion ook terecht  voor service na verkoop en carrosseriediensten.

Alle 28 medewerkers van Autodis gaan mee in de overname. 

In oktober nam Van Mossel de Vlaamse Autogroep Servayge over.

Van Mossel neemt activiteiten van Autodis deels over | Automotive Online

Van Mossel neemt activiteiten van Autodis deels over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
V.l.n.r.: Alicia Grass (directrice wholesales autodis), Marco Grass (ceo Autodis), Koen Claesen (ceo Van Mossel Belux) en Marc Devillet (ceo Autopolis) (Foto: Van Mossel)

Van Mossel-dochter Autopolis neemt de Hyundai, Isuzu, Ssangyong en Suzuki activiteiten van Autodis op de locatie Esch-sur-Alzette in Luxemburg over. Dankzij deze overname wordt Autopolis, voor drie van deze merken, de exclusieve distributeur in Luxemburg en opent zo zijn eerste verkooppunt in het zuiden van het land. Dat maakt Van Mossel bekend in een persbericht.

De merken Hyundai, Isuzu, Ssangyong en Suzuki, worden op een deel van het terrein onder één dak samengebracht. Klanten kunnen er naast de aankoop van een nieuwe auto of occasion ook terecht  voor service na verkoop en carrosseriediensten.

Alle 28 medewerkers van Autodis gaan mee in de overname. 

In oktober nam Van Mossel de Vlaamse Autogroep Servayge over.