Smidts Autogroep koopt Ford Bolhuis in Delfzijl

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Tevreden over de deal: Menno Smidts en Jan Frans Rosema. (Foto: Smidts Autogroep)

Smidts Autogroep neemt per 1 januari Auto Bolhuis in Farmsum (Delfzijl) over. Bolhuis is dealer van Ford en Profile Car & Tyrecenter. Beide activiteiten worden overgenomen door Smidts Autogroep, meldt dat bedrijf.

De overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Ford. Alle medewerkers gaan mee in de overname en de naam Auto Bolhuis blijft bestaan. “Auto Bolhuis past qua cultuur uitstekend bij ons bedrijf, met een hoge klantvriendelijkheid en van oudsher een echt familiebedrijf”, stelt Menno Smidts van Smidts Autogroep. “De goede naamsbekendheid van Auto Bolhuis in de regio Delfzijl is natuurlijk een verdienste van alle medewerkers, maar zeker ook van de huidige eigenaar, Jan Frans Rosema, die het bedrijf de afgelopen dertig jaar met veel passie en enthousiasme heeft geleid.”

Menno Smidts is de vijfde generatie van het familiebedrijf dat in 1867 is opgericht. Het heeft dealerschappen in Tolbert, Roden, Groningen en Sappemeer. Eerder dit jaar nam Smidts Autogroep (onder de naam Boerhof) al de verantwoordelijkheid over van Ford Dealer Wensink in de regio’s Veendam en Winschoten.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Smidts Autogroep koopt Ford Bolhuis in Delfzijl | Automotive Online

Smidts Autogroep koopt Ford Bolhuis in Delfzijl

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Tevreden over de deal: Menno Smidts en Jan Frans Rosema. (Foto: Smidts Autogroep)

Smidts Autogroep neemt per 1 januari Auto Bolhuis in Farmsum (Delfzijl) over. Bolhuis is dealer van Ford en Profile Car & Tyrecenter. Beide activiteiten worden overgenomen door Smidts Autogroep, meldt dat bedrijf.

De overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Ford. Alle medewerkers gaan mee in de overname en de naam Auto Bolhuis blijft bestaan. “Auto Bolhuis past qua cultuur uitstekend bij ons bedrijf, met een hoge klantvriendelijkheid en van oudsher een echt familiebedrijf”, stelt Menno Smidts van Smidts Autogroep. “De goede naamsbekendheid van Auto Bolhuis in de regio Delfzijl is natuurlijk een verdienste van alle medewerkers, maar zeker ook van de huidige eigenaar, Jan Frans Rosema, die het bedrijf de afgelopen dertig jaar met veel passie en enthousiasme heeft geleid.”

Menno Smidts is de vijfde generatie van het familiebedrijf dat in 1867 is opgericht. Het heeft dealerschappen in Tolbert, Roden, Groningen en Sappemeer. Eerder dit jaar nam Smidts Autogroep (onder de naam Boerhof) al de verantwoordelijkheid over van Ford Dealer Wensink in de regio’s Veendam en Winschoten.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.