Podcast Nieuwkomers: Van hulpeloos en hopeloos tot kansrijk

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Afbeelding: Promedia

In deel twee van deze speciale podcast over de 27 nieuwkomers wordt per nieuwkomer de kans op succes besproken. Aan tafel zitten autojournalist Wouter Karssen, ondernemer Jan Nigten (Aiways) en redacteur Bart Kuijpers. De host is adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst. Voor veel merken lijkt de grootste kans, op de korte termijn, vooral te schuilen in de beperkte leveringsmogelijkheden van de gevestigde concurrentie. 

In het eerste deel werd onder meer gesproken over de introductie van het merk Aiways in Nederland. Aiways is nu twee jaar actief en heeft in die tijd de strategie al behoorlijk gewijzigd. Nigten ziet dan ook een aantal nieuwkomers de fouten maken, die hij ook gemaakt heeft. 

 

Beluister hieronder het tweede deel van de podcast. Lees hier de artikelen over (en met) de nieuwkomers uit het magazine.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Podcast Nieuwkomers: Van hulpeloos en hopeloos tot kansrijk | Automotive Online

Podcast Nieuwkomers: Van hulpeloos en hopeloos tot kansrijk

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Afbeelding: Promedia

In deel twee van deze speciale podcast over de 27 nieuwkomers wordt per nieuwkomer de kans op succes besproken. Aan tafel zitten autojournalist Wouter Karssen, ondernemer Jan Nigten (Aiways) en redacteur Bart Kuijpers. De host is adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst. Voor veel merken lijkt de grootste kans, op de korte termijn, vooral te schuilen in de beperkte leveringsmogelijkheden van de gevestigde concurrentie. 

In het eerste deel werd onder meer gesproken over de introductie van het merk Aiways in Nederland. Aiways is nu twee jaar actief en heeft in die tijd de strategie al behoorlijk gewijzigd. Nigten ziet dan ook een aantal nieuwkomers de fouten maken, die hij ook gemaakt heeft. 

 

Beluister hieronder het tweede deel van de podcast. Lees hier de artikelen over (en met) de nieuwkomers uit het magazine.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.