Opinie Norbert van den Eijnden | Enthousiasme over vele nieuwkomers ebt snel weg

Opinie • Welke nieuwe merken zou een leasemaatschappij nu willen (of moeten) omarmen? Voormalig Alphabet-ceo Norbert van den Eijnden vindt de vraag lastig te beantwoorden. En veel merken opnoemen kan hij niet. Het oorspronkelijke enthousiasme rond de nieuwe toetreders ebt snel weg.
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.

Opinie Norbert van den Eijnden | Enthousiasme over vele nieuwkomers ebt snel weg | Automotive Online

Opinie Norbert van den Eijnden | Enthousiasme over vele nieuwkomers ebt snel weg

Opinie • Welke nieuwe merken zou een leasemaatschappij nu willen (of moeten) omarmen? Voormalig Alphabet-ceo Norbert van den Eijnden vindt de vraag lastig te beantwoorden. En veel merken opnoemen kan hij niet. Het oorspronkelijke enthousiasme rond de nieuwe toetreders ebt snel weg.
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.