Huub van den Brule verlaat Stern

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van den Brule verlaat het Stern-nest en gaat met pensioen (Foto: Stern Groep)

Stern (Hedin Automotive) maakt vandaag bekend dat Huub van den Brule, algemeen directeur van de dealeractiviteiten van Renault en Nissan van Stern, het dealerbedrijf na 41 jaar gaat verlaten. Hij gaat met pensioen.

Van den Brule heeft diverse managementfuncties bekleed en was de laatste 18 jaar directeur van de Renault-dealervestigingen van Stern. Ook was hij lid van de Groepsraad van Stern, het operationeel besturingsorgaan van de groep. De operationele taken van Van den Brule worden overgenomen door Astrid Karthaus (aftersales) en Bas Bijl (sales). Zij rapporteren aan Matthieu Snel (directeur Stern Automotive) en zijn al werkzaam bij Stern. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Huub van den Brule verlaat Stern | Automotive Online

Huub van den Brule verlaat Stern

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van den Brule verlaat het Stern-nest en gaat met pensioen (Foto: Stern Groep)

Stern (Hedin Automotive) maakt vandaag bekend dat Huub van den Brule, algemeen directeur van de dealeractiviteiten van Renault en Nissan van Stern, het dealerbedrijf na 41 jaar gaat verlaten. Hij gaat met pensioen.

Van den Brule heeft diverse managementfuncties bekleed en was de laatste 18 jaar directeur van de Renault-dealervestigingen van Stern. Ook was hij lid van de Groepsraad van Stern, het operationeel besturingsorgaan van de groep. De operationele taken van Van den Brule worden overgenomen door Astrid Karthaus (aftersales) en Bas Bijl (sales). Zij rapporteren aan Matthieu Snel (directeur Stern Automotive) en zijn al werkzaam bij Stern. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.