Bas Wibier directeur business development bij Bochane

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Bas Wibier gaat een nieuwe uitdaging aan bij Bochane (foto: UnameIT)

Bas Wibier is per 1 april directeur business development bij Bochane Autogroep. Dat bevestigt Thijs Bochane, dga van het bedrijf, aan Automotive.

Het gaat om een nieuwe functie, vertelt Bochane. “Door de sterke groei hebben we zelf de tijd niet om voldoende aandacht te besteden aan bedrijfsontwikkeling. Bas gaat bestaande activiteiten uitbouwen en nieuwe activiteiten ontwikkelen. Hij wordt daarbij eindverantwoordelijk voor het marketingteam.” Bochane staat op de 12e plaats in de Automotive Dealerholding Top 60. Bestel hem hier.

Digitale marketing

“Bas heeft een sterk ontwikkeld automotive-profiel en veel kennis van digitale marketing. Daarmee vormt hij een heel goede aanvulling op onze directie”, stelt Thijs Bochane. Bas Wibier trad november vorig jaar toe tot de directie van UnameIT. Daar was hij verantwoordelijk voor UnameIT Digital, de tak die zich bezighoudt met online marketing, dealerwebsites en online modules. Voor die tijd werkte hij onder meer voor Banden Express, Autobinck en Hyundai Motor Nederland.

Bochane is dealer van Renault, Nissan en Dacia. Het bedrijf heeft 15 vestigingen. Daarnaast gaat Bas Wibier ook Boekhorst Autoschade, Boekhorst Transport, Bochane Autoverhuur, Bochane Lease en Van Oort Truckrent ondersteunen. In september 2021 werd de dealergoep slachtoffer van gijzelsoftware

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Bas Wibier directeur business development bij Bochane | Automotive Online

Bas Wibier directeur business development bij Bochane

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Bas Wibier gaat een nieuwe uitdaging aan bij Bochane (foto: UnameIT)

Bas Wibier is per 1 april directeur business development bij Bochane Autogroep. Dat bevestigt Thijs Bochane, dga van het bedrijf, aan Automotive.

Het gaat om een nieuwe functie, vertelt Bochane. “Door de sterke groei hebben we zelf de tijd niet om voldoende aandacht te besteden aan bedrijfsontwikkeling. Bas gaat bestaande activiteiten uitbouwen en nieuwe activiteiten ontwikkelen. Hij wordt daarbij eindverantwoordelijk voor het marketingteam.” Bochane staat op de 12e plaats in de Automotive Dealerholding Top 60. Bestel hem hier.

Digitale marketing

“Bas heeft een sterk ontwikkeld automotive-profiel en veel kennis van digitale marketing. Daarmee vormt hij een heel goede aanvulling op onze directie”, stelt Thijs Bochane. Bas Wibier trad november vorig jaar toe tot de directie van UnameIT. Daar was hij verantwoordelijk voor UnameIT Digital, de tak die zich bezighoudt met online marketing, dealerwebsites en online modules. Voor die tijd werkte hij onder meer voor Banden Express, Autobinck en Hyundai Motor Nederland.

Bochane is dealer van Renault, Nissan en Dacia. Het bedrijf heeft 15 vestigingen. Daarnaast gaat Bas Wibier ook Boekhorst Autoschade, Boekhorst Transport, Bochane Autoverhuur, Bochane Lease en Van Oort Truckrent ondersteunen. In september 2021 werd de dealergoep slachtoffer van gijzelsoftware

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.