ACM akkoord met overname Auto Palace door Broekhuis [update]

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Marcel Brus (manager sales Hyundai Motor Nederland), Reinier Imminkhuizen (divisiedirecteur Broekhuis), Jaco Remijn (algemeen directeur Broekhuis) en JP Lee (president en ceo Hyundai Motor Nederland) beklinken de deal. (Foto: Hyundai)

Dealerbedrijf Broekhuis Holding mag dealerholding Auto Palace Groep kopen. Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Volgens de ACM blijft er na de overname voldoende concurrentie over.

Auto Palace heeft in totaal 16 salesvestigingen. Inmiddels heeft Broekhuis vier vestigingen verkocht aan dealerholding Stern en een aan de Friese dealerholding Haaima Hylkema. De Auto Palace-vestigingen in Apeldoorn, Almere, Deventer, Dronten, Harderwijk, IJsselmuiden, Raalte en Zwolle blijven eigendom van Broekhuis, evenals het schadeherstelbedrijf in Zwolle.

Broekhuis staat op plek 3 in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 gevolgd door Stern dat positie 4 inneemt en onlangs zijn automotive activiteiten verkocht aan de Zweedse dealerholding Hedin.Bestel de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Update 29 maart: Hyundai Nederland bevestigt officieel dat Broekhuis de nieuwe dealer is voor Zwolle, Harderwijk en Almere.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

ACM akkoord met overname Auto Palace door Broekhuis [update] | Automotive Online

ACM akkoord met overname Auto Palace door Broekhuis [update]

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Marcel Brus (manager sales Hyundai Motor Nederland), Reinier Imminkhuizen (divisiedirecteur Broekhuis), Jaco Remijn (algemeen directeur Broekhuis) en JP Lee (president en ceo Hyundai Motor Nederland) beklinken de deal. (Foto: Hyundai)

Dealerbedrijf Broekhuis Holding mag dealerholding Auto Palace Groep kopen. Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Volgens de ACM blijft er na de overname voldoende concurrentie over.

Auto Palace heeft in totaal 16 salesvestigingen. Inmiddels heeft Broekhuis vier vestigingen verkocht aan dealerholding Stern en een aan de Friese dealerholding Haaima Hylkema. De Auto Palace-vestigingen in Apeldoorn, Almere, Deventer, Dronten, Harderwijk, IJsselmuiden, Raalte en Zwolle blijven eigendom van Broekhuis, evenals het schadeherstelbedrijf in Zwolle.

Broekhuis staat op plek 3 in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 gevolgd door Stern dat positie 4 inneemt en onlangs zijn automotive activiteiten verkocht aan de Zweedse dealerholding Hedin.Bestel de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Update 29 maart: Hyundai Nederland bevestigt officieel dat Broekhuis de nieuwe dealer is voor Zwolle, Harderwijk en Almere.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.