Herwers neemt Hyundai Veenendaal over van Cluistra

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Herwers Groep neemt met ingang van 1 april de Hyundai-activiteiten over van Autobedrijf Cluistra Veenendaal. (Foto: Herwers Groep)

Het Hyundai dealer- en erkend reparateurschap wordt onder Herwers voortgezet vanuit dezelfde vestiging aan de Galileistraat, onder de naam Herwers Hyundai Veenendaal. Jos Herwers laat aan Automotive weten dat er voor personeel en klanten “weinig tot niets zal veranderen. Voor ons is Ede-Veenendaal een mooie uitbreiding van ons verzorgingsgebied. We zijn heel blij met deze overname.”

Afgelopen zomer nam Herwers ook Hyundai Tiel over van Visscher PGH. Het van origine Hengelose bedrijf voert al sinds 2004 Hyundai. Of er in de toekomst meer overnames komen, sluit Herwers niet uit. “We kijken altijd naar kansen, maar willen het stapje voor stapje doen.”

Zes vestigingen

Herwers voert het merk Hyundai vanaf april vanuit zes vestigingen: Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem en dus Tiel en Veenendaal. De Herwers Groep groeit hiermee uit naar in totaal tien vestigingen in Oost-Nederland en is officieel dealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Renault en wordt agent van Xbus.

Cluistra zal met zijn huidige vestiging in Nieuwegein het dealerschap van Hyundai en Mazda blijven voeren.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Herwers neemt Hyundai Veenendaal over van Cluistra | Automotive Online

Herwers neemt Hyundai Veenendaal over van Cluistra

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Herwers Groep neemt met ingang van 1 april de Hyundai-activiteiten over van Autobedrijf Cluistra Veenendaal. (Foto: Herwers Groep)

Het Hyundai dealer- en erkend reparateurschap wordt onder Herwers voortgezet vanuit dezelfde vestiging aan de Galileistraat, onder de naam Herwers Hyundai Veenendaal. Jos Herwers laat aan Automotive weten dat er voor personeel en klanten “weinig tot niets zal veranderen. Voor ons is Ede-Veenendaal een mooie uitbreiding van ons verzorgingsgebied. We zijn heel blij met deze overname.”

Afgelopen zomer nam Herwers ook Hyundai Tiel over van Visscher PGH. Het van origine Hengelose bedrijf voert al sinds 2004 Hyundai. Of er in de toekomst meer overnames komen, sluit Herwers niet uit. “We kijken altijd naar kansen, maar willen het stapje voor stapje doen.”

Zes vestigingen

Herwers voert het merk Hyundai vanaf april vanuit zes vestigingen: Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem en dus Tiel en Veenendaal. De Herwers Groep groeit hiermee uit naar in totaal tien vestigingen in Oost-Nederland en is officieel dealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Renault en wordt agent van Xbus.

Cluistra zal met zijn huidige vestiging in Nieuwegein het dealerschap van Hyundai en Mazda blijven voeren.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.