Stam wordt Maxus-dealer via nieuwe divisie

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
New Mobility Centre is toegevoegd aan het Nederlandse dealernetwerk van Maxus-importeur Alcomotive. (Foto: Maxus)

Maxomotive Nederland, de Nederlandse tak van de Belgische Maxus-importeur Alcomotive, heeft New Mobility Centre opgenomen in zijn dealernetwerk. New Mobility Centre heeft vestigingen in Hilversum en Utrecht. Dat maakt dealerbedrijf Stam, waarvan New Mobility Centre een dochterbedrijf is, vandaag bekend. Maxus, het elektrische bestelautomerk, is onderdeel van het Chinese SAIC, dat ook eigenaar is van MG.

Gemene deler

Volgens Ersin Sönmez, manager van New Mobility Centre, is de keuze voor de elektrische bestelwagens van  Maxus toekomstgericht. “Het New Mobility Centre is binnen de Stam Groep opgericht om meerdere producten en diensten aan te bieden waarbij elektrische mobiliteit de gemene deler is. Naast het merk Maxus kun je dan denken aan laadoplossingen maar ook elektrische fietsen. En wellicht voegen wij daar volgend jaar nog een elektrisch personenwagen of bestelwagenmerk aan toe.”

Alcomotive importeert in België in totaal elf merken waaronder Hyundai en Suzuki. Het voert Maxus ook in België, Luxemburg en Duitsland. In Nederland zijn 10 dealers aangesloten bij het dealernetwerk van de importeur.

De Stam Groep is dealer van de merken Renault, Dacia en Alpina. Het dealerbedrijf staat op positie 36 in de Automotive Dealerholding Top 60.Bestel de Automotive Dealerholding Top 60 hier. 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Stam wordt Maxus-dealer via nieuwe divisie | Automotive Online

Stam wordt Maxus-dealer via nieuwe divisie

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
New Mobility Centre is toegevoegd aan het Nederlandse dealernetwerk van Maxus-importeur Alcomotive. (Foto: Maxus)

Maxomotive Nederland, de Nederlandse tak van de Belgische Maxus-importeur Alcomotive, heeft New Mobility Centre opgenomen in zijn dealernetwerk. New Mobility Centre heeft vestigingen in Hilversum en Utrecht. Dat maakt dealerbedrijf Stam, waarvan New Mobility Centre een dochterbedrijf is, vandaag bekend. Maxus, het elektrische bestelautomerk, is onderdeel van het Chinese SAIC, dat ook eigenaar is van MG.

Gemene deler

Volgens Ersin Sönmez, manager van New Mobility Centre, is de keuze voor de elektrische bestelwagens van  Maxus toekomstgericht. “Het New Mobility Centre is binnen de Stam Groep opgericht om meerdere producten en diensten aan te bieden waarbij elektrische mobiliteit de gemene deler is. Naast het merk Maxus kun je dan denken aan laadoplossingen maar ook elektrische fietsen. En wellicht voegen wij daar volgend jaar nog een elektrisch personenwagen of bestelwagenmerk aan toe.”

Alcomotive importeert in België in totaal elf merken waaronder Hyundai en Suzuki. Het voert Maxus ook in België, Luxemburg en Duitsland. In Nederland zijn 10 dealers aangesloten bij het dealernetwerk van de importeur.

De Stam Groep is dealer van de merken Renault, Dacia en Alpina. Het dealerbedrijf staat op positie 36 in de Automotive Dealerholding Top 60.Bestel de Automotive Dealerholding Top 60 hier. 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.