Nieuwe locatie Jaguar Land Rover bij Maastricht Airport

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Op de nieuwe locatie van Jaguar Land Rover is ook een breed occasionaanbod te vinden. (Foto: Jaguar Land Rover Maastricht)

Jaguar Land Rover Maastricht heeft vorige maand een nieuwe locatie geopend, vlakbij Maastricht Airport. Met de opening van deze nieuwbouwlocatie is nu een heuse Premium Car Boulevard ontstaan; naast Jaguar Land Rover Maastricht zijn hier namelijk ook de zusterbedrijven Porsche Centrum Maastricht en Bentley Maastricht gevestigd. Ook deze vestigingen behoren tot PGZ, dat zich heeft toegelegd op premium merken voor de regio Noord Brabant en Limburg. Zo meldt Land Rover Maastricht.

De nieuwe locatie van Jaguar Land Rover beslaat meer dan 4.300 vierkante meter. Op de begane grond zijn de nieuwe modellen te zien, terwijl op de eerste verdieping plek is voor een breed aanbod occasion voertuigen. Ook is er een werkplaats op deze locatie te vinden. Burgemeester Van Basten-Bodin van de gemeente Beek opende het pand officieel in bijzijn van de eigenaar Luc Vanderfeesten, Ad Geerts, Peet van Herpen en vestigingsmanager Nick Rouwette.  

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Nieuwe locatie Jaguar Land Rover bij Maastricht Airport | Automotive Online

Nieuwe locatie Jaguar Land Rover bij Maastricht Airport

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Op de nieuwe locatie van Jaguar Land Rover is ook een breed occasionaanbod te vinden. (Foto: Jaguar Land Rover Maastricht)

Jaguar Land Rover Maastricht heeft vorige maand een nieuwe locatie geopend, vlakbij Maastricht Airport. Met de opening van deze nieuwbouwlocatie is nu een heuse Premium Car Boulevard ontstaan; naast Jaguar Land Rover Maastricht zijn hier namelijk ook de zusterbedrijven Porsche Centrum Maastricht en Bentley Maastricht gevestigd. Ook deze vestigingen behoren tot PGZ, dat zich heeft toegelegd op premium merken voor de regio Noord Brabant en Limburg. Zo meldt Land Rover Maastricht.

De nieuwe locatie van Jaguar Land Rover beslaat meer dan 4.300 vierkante meter. Op de begane grond zijn de nieuwe modellen te zien, terwijl op de eerste verdieping plek is voor een breed aanbod occasion voertuigen. Ook is er een werkplaats op deze locatie te vinden. Burgemeester Van Basten-Bodin van de gemeente Beek opende het pand officieel in bijzijn van de eigenaar Luc Vanderfeesten, Ad Geerts, Peet van Herpen en vestigingsmanager Nick Rouwette.  

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.