Autobedrijf Harry Nijboer stopt als Suzuki-dealer

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Harry Nijboerk (l) en Jurgen Meijer van Autocentrum Lemelerveld gaan verder als onafhankelijk autobedrijf. (Foto: Autobedrijf Harry Nijboer)

Autobedrijf Harry Nijboer stopt met het Suzuki-dealerschap en gaat verder als onafhankelijk autobedrijf. Dat meldt het bedrijf uit Lemelerveld in een persbericht. Eigenaar Harry Nijboer gaat zich richten op de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken en heeft onderhoud en reparatie ondergebracht bij Autocentrum Lemelerveld, gevestigd in hetzelfde pand aan de Handelsweg. Autobedrijf Korterink in Rouveen is de nieuwe salesdealer voor de regio, meldt Suzuki-importeur Nimag.

Volgens Nijboer verandert er niets voor de Suzuki-klanten van het bedrijf. “Voor eigenaren van een Suzuki blijven garantie en service gewaarborgd.”

Onbezorgd

Behalve de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, richt het bedrijf zich ook op de zakelijke en privé leasemarkt. “We voelen ons betrokken bij de klanten en vinden het belangrijk de juiste auto te adviseren, passend bij de behoeften van de berijder”, aldus Nijboer. “Zeker nu duurzame mobiliteit centraal staat en het voor veel mensen moeilijk is een keuze te maken tussen benzine, diesel en elektrisch is goed, onafhankelijk en betrouwbaar advies heel belangrijk. Een auto kopen is niet meer vanzelfsprekend, onbezorgd rijden is dat juist wel.”

Ook andere Suzuki-dealers zijn bezig hun activiteiten te vergroten of juist te stoppen, meldt Nimag. Autobedrijf Centrum stopt eveneens als Suzuki-dealer. Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal neemt de salesactiviteiten over voor zowel Bergen op Zoom als Roosendaal. Afgelopen najaar breidde dealerbedrijf Auto Huiskes in Oss zijn dealeractiviteiten uit met het merk Suzuki. Dat deed het door de overname van dealerbedrijf Boekelder.

Autobedrijf Harry Nijboer stopt als Suzuki-dealer | Automotive Online

Autobedrijf Harry Nijboer stopt als Suzuki-dealer

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Harry Nijboerk (l) en Jurgen Meijer van Autocentrum Lemelerveld gaan verder als onafhankelijk autobedrijf. (Foto: Autobedrijf Harry Nijboer)

Autobedrijf Harry Nijboer stopt met het Suzuki-dealerschap en gaat verder als onafhankelijk autobedrijf. Dat meldt het bedrijf uit Lemelerveld in een persbericht. Eigenaar Harry Nijboer gaat zich richten op de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken en heeft onderhoud en reparatie ondergebracht bij Autocentrum Lemelerveld, gevestigd in hetzelfde pand aan de Handelsweg. Autobedrijf Korterink in Rouveen is de nieuwe salesdealer voor de regio, meldt Suzuki-importeur Nimag.

Volgens Nijboer verandert er niets voor de Suzuki-klanten van het bedrijf. “Voor eigenaren van een Suzuki blijven garantie en service gewaarborgd.”

Onbezorgd

Behalve de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, richt het bedrijf zich ook op de zakelijke en privé leasemarkt. “We voelen ons betrokken bij de klanten en vinden het belangrijk de juiste auto te adviseren, passend bij de behoeften van de berijder”, aldus Nijboer. “Zeker nu duurzame mobiliteit centraal staat en het voor veel mensen moeilijk is een keuze te maken tussen benzine, diesel en elektrisch is goed, onafhankelijk en betrouwbaar advies heel belangrijk. Een auto kopen is niet meer vanzelfsprekend, onbezorgd rijden is dat juist wel.”

Ook andere Suzuki-dealers zijn bezig hun activiteiten te vergroten of juist te stoppen, meldt Nimag. Autobedrijf Centrum stopt eveneens als Suzuki-dealer. Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal neemt de salesactiviteiten over voor zowel Bergen op Zoom als Roosendaal. Afgelopen najaar breidde dealerbedrijf Auto Huiskes in Oss zijn dealeractiviteiten uit met het merk Suzuki. Dat deed het door de overname van dealerbedrijf Boekelder.