Suzuki Almelo verder onder Bennie Wilmink Autobedrijven

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Suzuki is bezig met het herstructureren van het dealernetwerk. (Foto: Shutterstock)

Suzuki Almelo maakt  per 1 mei deel uit van Bennie Wilmink Autobedrijven. Dat meldt het bedrijf op zijn website. 

De eigenaren Gerald en Hargon Snijders blijven actief in het bedrijf, evenals hun team, zo vermeldt de site. Tegen het Almelo’s Weekblad zegt Thijs Wilmink: “We zijn een echt familiebedrijf. En daar passen het team van Suzuki Almelo en het merk Suzuki prima bij.”

Suzuki is al langer bezig het dealernetwerk te herstructureren. Eerder dit jaar verloor Mastenbroek’s Autobedrijf het Japanse merk en eerder deze maand nam Mengelers de activiteiten over van Auto Jacob. In Krimpen aan den IJssel deed Auto Verhoeve zelfstandig afstand van Suzuki.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Suzuki Almelo verder onder Bennie Wilmink Autobedrijven | Automotive Online

Suzuki Almelo verder onder Bennie Wilmink Autobedrijven

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Suzuki is bezig met het herstructureren van het dealernetwerk. (Foto: Shutterstock)

Suzuki Almelo maakt  per 1 mei deel uit van Bennie Wilmink Autobedrijven. Dat meldt het bedrijf op zijn website. 

De eigenaren Gerald en Hargon Snijders blijven actief in het bedrijf, evenals hun team, zo vermeldt de site. Tegen het Almelo’s Weekblad zegt Thijs Wilmink: “We zijn een echt familiebedrijf. En daar passen het team van Suzuki Almelo en het merk Suzuki prima bij.”

Suzuki is al langer bezig het dealernetwerk te herstructureren. Eerder dit jaar verloor Mastenbroek’s Autobedrijf het Japanse merk en eerder deze maand nam Mengelers de activiteiten over van Auto Jacob. In Krimpen aan den IJssel deed Auto Verhoeve zelfstandig afstand van Suzuki.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.