Uni-Select neemt Canadese Grossiers over

Uni-select • De teller van Uni-select’s grossiersnetwerk staat de toevoeging van de twee ondernemingen op 120 vestigingen.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Foto: LKQ

Uni-select, dat sinds 2023 onderdeel is van LKQ, neemt twee middelgrote Canadese onderdelengrossiers over. Zo neemt het bedrijf Parts Automotive Limited in Ontario en Miron Auto Dépôt in Québec over. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Beide grossiers zijn al meer dan vijftig jaar actief en kijken tevreden naar de overname. Zo ziet Harold Baker, president van General Auto Parts “de krachten bundelen met Uni-Select als een strategische sprong voorwaarts.” Jonathan Miron, president van Miron Auto Dépôt stelt: “Het kiezen van Uni-Select was een logische keuze, gezien onze wederzijdse toewijding aan een klantgerichte aanpak.”

De teller van Uni-select’s grossiersnetwerk staat met de toevoeging van de twee ondernemingen op 120 vestigingen. LKQ nam begin 2023 het Canadese Uni-select over. Het Canadese bedrijf is actief in Europa met de Britse dochteronderneming GSF Car Parts, vroeger bekend als de Parts Alliance. Deze organisatie heeft een netwerk van 180 vestigingen met 2.500 medewerkers in heel Groot-Brittannië.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Uni-Select neemt Canadese Grossiers over | Automotive Online

Uni-Select neemt Canadese Grossiers over

Uni-select • De teller van Uni-select’s grossiersnetwerk staat de toevoeging van de twee ondernemingen op 120 vestigingen.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Foto: LKQ

Uni-select, dat sinds 2023 onderdeel is van LKQ, neemt twee middelgrote Canadese onderdelengrossiers over. Zo neemt het bedrijf Parts Automotive Limited in Ontario en Miron Auto Dépôt in Québec over. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Beide grossiers zijn al meer dan vijftig jaar actief en kijken tevreden naar de overname. Zo ziet Harold Baker, president van General Auto Parts “de krachten bundelen met Uni-Select als een strategische sprong voorwaarts.” Jonathan Miron, president van Miron Auto Dépôt stelt: “Het kiezen van Uni-Select was een logische keuze, gezien onze wederzijdse toewijding aan een klantgerichte aanpak.”

De teller van Uni-select’s grossiersnetwerk staat met de toevoeging van de twee ondernemingen op 120 vestigingen. LKQ nam begin 2023 het Canadese Uni-select over. Het Canadese bedrijf is actief in Europa met de Britse dochteronderneming GSF Car Parts, vroeger bekend als de Parts Alliance. Deze organisatie heeft een netwerk van 180 vestigingen met 2.500 medewerkers in heel Groot-Brittannië.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.