Dusseldorp koopt BMW Den Haag

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Den Haag was een van de twee importeursvestigingen. (Foto: BMW)

Dealerholding Dusseldorp Automotive heeft BMW Den Haag gekocht van de importeur. Dat meldt BMW Nederland vanmiddag. De vestiging was eerder dit jaar in de etalage gezet. De eigen vestiging in Amsterdam staat niet te koop. 

“Vanaf het begin was het onze intentie om een koper binnen het bestaande, Nederlandse dealernetwerk te vinden om onze loyale partners te versterken”, aldus Stefanie Wurst, algemeen directeur BMW Group Nederland, legt uit waarom de keuze op Dusseldorp viel. “Het bedrijf is vooruitstrevend in het digitaliseren van haar dienstverlening aan klanten in aanvulling op de moderne showrooms. De organisatie heeft bovendien een moderne managementstructuur en een heldere visie op de toekomst.”

Mogelijkheid

Dusseldorp is sinds 1959 BMW-dealer. Het bedrijf begon in Apeldoorn. In de afgelopen jaren groeide het bedrijf uit tot één van de grootste BMW-dealers van Nederland, met vestigingen van Hoorn tot Deventer en Hoogeveen. 

DGA Richard Dusseldorp spreekt van een unieke kans. “BMW Den Haag is een mooie vestiging op een A-locatie in een voor ons nieuwe regio. Het is bijzonder dat we deze mogelijkheid krijgen in het jaar dat we ons 60-jarig jubileum als BMW-partner vieren.”

Dusseldorp Automotive staat op plek 39 in de Automotive Dealerholding Top 60

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Dusseldorp koopt BMW Den Haag | Automotive Online

Dusseldorp koopt BMW Den Haag

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Den Haag was een van de twee importeursvestigingen. (Foto: BMW)

Dealerholding Dusseldorp Automotive heeft BMW Den Haag gekocht van de importeur. Dat meldt BMW Nederland vanmiddag. De vestiging was eerder dit jaar in de etalage gezet. De eigen vestiging in Amsterdam staat niet te koop. 

“Vanaf het begin was het onze intentie om een koper binnen het bestaande, Nederlandse dealernetwerk te vinden om onze loyale partners te versterken”, aldus Stefanie Wurst, algemeen directeur BMW Group Nederland, legt uit waarom de keuze op Dusseldorp viel. “Het bedrijf is vooruitstrevend in het digitaliseren van haar dienstverlening aan klanten in aanvulling op de moderne showrooms. De organisatie heeft bovendien een moderne managementstructuur en een heldere visie op de toekomst.”

Mogelijkheid

Dusseldorp is sinds 1959 BMW-dealer. Het bedrijf begon in Apeldoorn. In de afgelopen jaren groeide het bedrijf uit tot één van de grootste BMW-dealers van Nederland, met vestigingen van Hoorn tot Deventer en Hoogeveen. 

DGA Richard Dusseldorp spreekt van een unieke kans. “BMW Den Haag is een mooie vestiging op een A-locatie in een voor ons nieuwe regio. Het is bijzonder dat we deze mogelijkheid krijgen in het jaar dat we ons 60-jarig jubileum als BMW-partner vieren.”

Dusseldorp Automotive staat op plek 39 in de Automotive Dealerholding Top 60

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.