EV-nieuws: Mercedes-Benz EQC kost 80.995 euro, productie gestart

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
EV-nieuws: Mercedes-Benz EQC kost 80.995 euro, productie gestart
Der Mercedes-Benz unter den Elektrofahrzeugen geht an den Start. Der neue Mercedes-Benz EQC (Stromverbrauch kombiniert: 20,8 - 19,7 kWh/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 0 g/km) rollt im Mercedes-Benz Werk Bremen vom Band – und kann ab sofort bestellt werden. The Mercedes-Benz of electric vehicles is ready for launch. The new Mercedes-Benz EQC (combined electrical consumption: 20.8 - 19.7 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km) is produced at the Mercedes-Benz Bremen plant – and can be ordered now.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.