Hekkert neemt Hyundai-vestiging Lennaerts over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Hekkert voerde al Opel en Ford. (Foto: Shutterstock)

Hekkert Autogroep neemt de Hyundai-activiteiten van Lennaerts over. Dat bevestigt dga Peter Hekkert aan Automotive. Hekkert Autogroep bouwt het huidige bedrijfspand van Lennaerts in Roermond om naar een multibrand-vestiging voor de merken Hyundai en Opel. “Hierdoor hebben wij nu ook in Roermond een moderne vestiging met voldoende parkeermogelijkheden.”

Hekkert Autogroep werd groot als Opel-dealer. In 2017 kocht het Ford-dealer Bogman. Door deze overname wordt Hyundai als derde merk toegevoegd. Verdere uitbreiding met het merk sluit Hekkert niet uit.

Lennaerts zet zijn andere activiteiten door in een ander bedrijfspand in Roermond. Het bedrijf is onder meer aangesloten bij occasionlabel Carselexy en is Fiat en Fiat Professional-dealer in Roermond, Beesel en Venlo.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.