Hekkert doet dubbele ‘Stellantis’-overname

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Hekkert (Foto: Hekkert)

Hekkert Autogroep koopt de Peugeot-activiteiten van Welling Autogroep en de Fiat-, Alfa Romeo- en Jeep-activiteiten van Coumans. Dat meldt het bedrijf vanochtend. De overnames zijn per 1 januari (Welling) en 1 februari (Coumans).

De overnames passen binnen de netwerkherstructurering die Stellantis doorvoert. Eerder deze week waren er binnen dit kader al overnames door Broekhuis en Wassink Autogroep

Het gaat bij Welling Autobedrijven, dat al zijn automotive activiteiten nu heeft verkocht, om de vestigingen in Heerlen, Sittard en Maastricht. Verder wordt van Autobedrijf Coumans de vestiging in Sittard-Geleen overgenomen.

“Hekkert Autogroep sorteert met beide overnames voor op de toekomst als partner voor Stellantis en kan hiermee de benodigde schaalvergroting creëren in het gebied Zuid- en Midden-Limburg”, zegt Peter Hekkert, dga van Hekkert Autogroep.

Hekkert Autogroep, dat deze week zijn Hyundai- en Opel-activiteiten in Venlo verkocht aan Wassink, is dealer en erkend reparateur van het merk Ford in Heerlen, Sittard en Maastricht. Na afronding van de overnames telt Hekkert 6 vestigingen en ruim 150 werknemers. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Hekkert doet dubbele ‘Stellantis’-overname | Automotive Online

Hekkert doet dubbele ‘Stellantis’-overname

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Hekkert (Foto: Hekkert)

Hekkert Autogroep koopt de Peugeot-activiteiten van Welling Autogroep en de Fiat-, Alfa Romeo- en Jeep-activiteiten van Coumans. Dat meldt het bedrijf vanochtend. De overnames zijn per 1 januari (Welling) en 1 februari (Coumans).

De overnames passen binnen de netwerkherstructurering die Stellantis doorvoert. Eerder deze week waren er binnen dit kader al overnames door Broekhuis en Wassink Autogroep

Het gaat bij Welling Autobedrijven, dat al zijn automotive activiteiten nu heeft verkocht, om de vestigingen in Heerlen, Sittard en Maastricht. Verder wordt van Autobedrijf Coumans de vestiging in Sittard-Geleen overgenomen.

“Hekkert Autogroep sorteert met beide overnames voor op de toekomst als partner voor Stellantis en kan hiermee de benodigde schaalvergroting creëren in het gebied Zuid- en Midden-Limburg”, zegt Peter Hekkert, dga van Hekkert Autogroep.

Hekkert Autogroep, dat deze week zijn Hyundai- en Opel-activiteiten in Venlo verkocht aan Wassink, is dealer en erkend reparateur van het merk Ford in Heerlen, Sittard en Maastricht. Na afronding van de overnames telt Hekkert 6 vestigingen en ruim 150 werknemers. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.