Wassink Autogroep breidt uit met twee Opel-vestigingen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Het pand van Hillen. (Foto: Hillen)

Wassink Autogroep neemt zowel de Opel-dealervestiging van Hekkert in Venlo over als Opel Hillen, dat erkend reparateur is in Zutphen. Dat bevestigt Chiel van Zeijl, DGA van Wassink Autogroep aan AM. Daarnaast heeft Wassink Autogroep het afgelopen jaar al op twee vestigingen (Venray en Winterswijk) het Opel erkend reparateurschap toegevoegd.

De overnames passen binnen de netwerkherstructurering die importeur Stellantis momenteel doorvoert, zoals eerder vandaag al bleek uit de deal tussen Broekhuis en Versteeg Buurman. De twee transacties worden met ingang van 1 januari 2023 effectief. Alle medewerkers van de twee vestigingen gaan mee naar Wassink Autogroep. Bij Hekkert betreft dat 10 personen, bij Hillen 5. 

“Voor ons zijn dit zeer welkome aanvullingen op onze bestaande rayons”, zegt Van Zeijl. “Daarnaast betreft het twee bedrijven die stevig lokaal verankerd zijn. Dat past uitstekend bij de cultuur die wij voorstaan.”

Wassink Autogroep heeft op dit moment 15 vestigingen en is dealer van de merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Fiat, Abarth, Ford, Kia en Jeep. Met ruim 380 werknemers en een omzet van circa 300 miljoen euro behoort Wassink Autogroep tot de 20 grootste dealers van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Wassink Autogroep breidt uit met twee Opel-vestigingen | Automotive Online

Wassink Autogroep breidt uit met twee Opel-vestigingen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Het pand van Hillen. (Foto: Hillen)

Wassink Autogroep neemt zowel de Opel-dealervestiging van Hekkert in Venlo over als Opel Hillen, dat erkend reparateur is in Zutphen. Dat bevestigt Chiel van Zeijl, DGA van Wassink Autogroep aan AM. Daarnaast heeft Wassink Autogroep het afgelopen jaar al op twee vestigingen (Venray en Winterswijk) het Opel erkend reparateurschap toegevoegd.

De overnames passen binnen de netwerkherstructurering die importeur Stellantis momenteel doorvoert, zoals eerder vandaag al bleek uit de deal tussen Broekhuis en Versteeg Buurman. De twee transacties worden met ingang van 1 januari 2023 effectief. Alle medewerkers van de twee vestigingen gaan mee naar Wassink Autogroep. Bij Hekkert betreft dat 10 personen, bij Hillen 5. 

“Voor ons zijn dit zeer welkome aanvullingen op onze bestaande rayons”, zegt Van Zeijl. “Daarnaast betreft het twee bedrijven die stevig lokaal verankerd zijn. Dat past uitstekend bij de cultuur die wij voorstaan.”

Wassink Autogroep heeft op dit moment 15 vestigingen en is dealer van de merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Fiat, Abarth, Ford, Kia en Jeep. Met ruim 380 werknemers en een omzet van circa 300 miljoen euro behoort Wassink Autogroep tot de 20 grootste dealers van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.