Automotions Tigchelaar sluit vestiging Etten-Leur

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
(Foto: website Automotions Tigchelaar)

Het bedrijf meldt dat de stap is genomen om “het serviceniveau en de klantgerichtheid op het hoogste niveau te houden”. Naast de eigen kwaliteitsnormen legt ook de importeur een eisenpakket op aan een Ford- dealerschap, en de investeringen hierin moeten wel rendabel blijven, meldt het bedrijf. “Om die reden worden verkoop, service en onderhoud geconcentreerd in de twee grote vestigingen in West-Brabant.”

Op 3 april moet de verhuizing gereed zijn. De Etten-Leurse verkoopafdeling is nog tot en met 23 maart geopend. De werkplaats tot 31 maart. Ook de medewerkers gaan mee naar de andere twee vestigingen. De klanten zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de clustering.Lees hier het interview met Automotions-directeur Jeroen Gelok.

Automotions kocht in 2016 een aantal vestigingen van Van Tigchelaar. Wijnand Tigchelaar trok zich toen terug, broer Boelo is nog tot en met april actief voor Automotions Tigchelaar.

Automotions staat op nummer 14 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Automotions Tigchelaar sluit vestiging Etten-Leur | Automotive Online

Automotions Tigchelaar sluit vestiging Etten-Leur

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
(Foto: website Automotions Tigchelaar)

Het bedrijf meldt dat de stap is genomen om “het serviceniveau en de klantgerichtheid op het hoogste niveau te houden”. Naast de eigen kwaliteitsnormen legt ook de importeur een eisenpakket op aan een Ford- dealerschap, en de investeringen hierin moeten wel rendabel blijven, meldt het bedrijf. “Om die reden worden verkoop, service en onderhoud geconcentreerd in de twee grote vestigingen in West-Brabant.”

Op 3 april moet de verhuizing gereed zijn. De Etten-Leurse verkoopafdeling is nog tot en met 23 maart geopend. De werkplaats tot 31 maart. Ook de medewerkers gaan mee naar de andere twee vestigingen. De klanten zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de clustering.Lees hier het interview met Automotions-directeur Jeroen Gelok.

Automotions kocht in 2016 een aantal vestigingen van Van Tigchelaar. Wijnand Tigchelaar trok zich toen terug, broer Boelo is nog tot en met april actief voor Automotions Tigchelaar.

Automotions staat op nummer 14 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.