Cappendijk koopt Volvo Goes van Automotions

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De Volvo-vestiging in Goes. (Foto: Google Streetview)

Cappendijk Auto’s neemt eind deze maand het Volvo-dealerschap van Automotions in Goes over. De achttien personeelsleden gaan mee over naar de nieuwe eigenaar. Voor Cappendijk is het de tweede Volvo-vestiging; de andere staat in Terneuzen. Automotions heeft geen andere Volvo-outlets.

Automotions Groep ziet te weinig groeikansen voor Volvo, dat met een verkoop van circa 200 nieuwe auto’s per jaar veruit het kleinste merk in de portefeuille is. “Volvo is een mooi merk met een aantrekkelijke reeks personenwagens en het dealerschap hebben we de afgelopen twaalf jaar met veel plezier ingevuld”, aldus Lennard van Oeveren, algemeen directeur van Automotions Groep. “Maar de overdracht aan Cappendijk Auto’s is een goede keuze voor de toekomst.” Van Oeveren wil het komende jaar verder groeien met de ander merken die het voert. Zeker bij Opel, Peugeot en Ford worden de netwerken momenteel snel ingedikt. “We willen klaar zijn om de kansen te pakken die zich gaan voor doen”, aldus de algemeen directeur.

Automotions, dat verder ook nog Mercedes en Smart voert, staat met ongeveer zevenduizend nieuwe auto’s per jaar op plek vijftien in de Automotive Dealerholding Top 60

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Cappendijk koopt Volvo Goes van Automotions | Automotive Online

Cappendijk koopt Volvo Goes van Automotions

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De Volvo-vestiging in Goes. (Foto: Google Streetview)

Cappendijk Auto’s neemt eind deze maand het Volvo-dealerschap van Automotions in Goes over. De achttien personeelsleden gaan mee over naar de nieuwe eigenaar. Voor Cappendijk is het de tweede Volvo-vestiging; de andere staat in Terneuzen. Automotions heeft geen andere Volvo-outlets.

Automotions Groep ziet te weinig groeikansen voor Volvo, dat met een verkoop van circa 200 nieuwe auto’s per jaar veruit het kleinste merk in de portefeuille is. “Volvo is een mooi merk met een aantrekkelijke reeks personenwagens en het dealerschap hebben we de afgelopen twaalf jaar met veel plezier ingevuld”, aldus Lennard van Oeveren, algemeen directeur van Automotions Groep. “Maar de overdracht aan Cappendijk Auto’s is een goede keuze voor de toekomst.” Van Oeveren wil het komende jaar verder groeien met de ander merken die het voert. Zeker bij Opel, Peugeot en Ford worden de netwerken momenteel snel ingedikt. “We willen klaar zijn om de kansen te pakken die zich gaan voor doen”, aldus de algemeen directeur.

Automotions, dat verder ook nog Mercedes en Smart voert, staat met ongeveer zevenduizend nieuwe auto’s per jaar op plek vijftien in de Automotive Dealerholding Top 60

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.