Ruesink opent nieuwe Citroën- en DS-vestiging in Hengelo

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Ruesink Autobedrijven

Dit bevestigt Bert Ruesink aan Automotive.

Broers Bert en René Ruesink voeren de directie over vier Citroën, DS en Fiat-dealers in Enschede, Ruurlo, Doetinchem en Zutphen. Het familiebedrijf bestaat dit jaar vijftig jaar en heeft wat te vieren: de aankoop van een pand in Hengelo waar medio 2018 een Citroën-dealer en een DS-store worden gevestigd. Ruesink nam het rayon in april over van Noordegraaf

Niet alle dealers zijn enthousiast over de DS-stores. Lees hier een analyse.

“We hebben het pandgekocht vanwege de locatie: dicht bij een aantal andere dealers en aan een doorgaande weg. Maar het is nog geen autobedrijf, dus we zullen flink moeten verbouwen”, vertelt Ruesink. Hij heeft nog vertrouwen in DS, ook al vallen de verkopen tegen. “Vanaf volgend jaar mag de DS alleen nog in de DS-stores verkocht worden, waarvan er in Nederland slechts 14 komen. Bovendien komt dan de DS7 Crossback, de eerste DS die niet via het Citroën-kanaal wordt verkocht. En tot 2021 gaat DS elk jaar een nieuw model introduceren. Ik ben blij dat wij de DS-store voor Twente mogen openen.”

PSA kondigde in juli aan zelf online te gaan retailen.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Ruesink opent nieuwe Citroën- en DS-vestiging in Hengelo | Automotive Online

Ruesink opent nieuwe Citroën- en DS-vestiging in Hengelo

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Ruesink Autobedrijven

Dit bevestigt Bert Ruesink aan Automotive.

Broers Bert en René Ruesink voeren de directie over vier Citroën, DS en Fiat-dealers in Enschede, Ruurlo, Doetinchem en Zutphen. Het familiebedrijf bestaat dit jaar vijftig jaar en heeft wat te vieren: de aankoop van een pand in Hengelo waar medio 2018 een Citroën-dealer en een DS-store worden gevestigd. Ruesink nam het rayon in april over van Noordegraaf

Niet alle dealers zijn enthousiast over de DS-stores. Lees hier een analyse.

“We hebben het pandgekocht vanwege de locatie: dicht bij een aantal andere dealers en aan een doorgaande weg. Maar het is nog geen autobedrijf, dus we zullen flink moeten verbouwen”, vertelt Ruesink. Hij heeft nog vertrouwen in DS, ook al vallen de verkopen tegen. “Vanaf volgend jaar mag de DS alleen nog in de DS-stores verkocht worden, waarvan er in Nederland slechts 14 komen. Bovendien komt dan de DS7 Crossback, de eerste DS die niet via het Citroën-kanaal wordt verkocht. En tot 2021 gaat DS elk jaar een nieuw model introduceren. Ik ben blij dat wij de DS-store voor Twente mogen openen.”

PSA kondigde in juli aan zelf online te gaan retailen.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.