Renault stelt Stam en Munsterhuis aan als Alpine-dealer

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt importeur Renault Nederland. Alpine is het sportwagenmerk van de Franse autofabrikant. De Nederlander Michael van der Sande is bij Renault verantwoordelijk voor de uitrol van Alpine, dat later dit jaar de A110 introduceert.

De Alpine Centers komen operationeel los te staan van de Renault-dealervestigingen. Stam en Munsterhuis richten er een aparte showroom voor in en stellen een aparte Alpine-medewerker aan.

Renault doet geen uitspraak over de investeringen die de dealers moeten doen.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.