Century wint werkgeversprijs van FNV

Redactie Redactie
• Laatste update:
Jeroen Spreeuwers (OR Century), Erik Meems (directeur;/eigenaar Century) en Bart Plaatje (FNV)

Century heeft de afgelopen tijd samen met de ondernemingsraad veel onderhandeld met FNV. “Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, atv-dagen en personeelstrainingen. Tijdens deze gesprekken zei FNV dat ze ons graag wilden nomineren voor de trofee”, aldus Erik Meems, directeur/eigenaar van Century Autogroep. “We zijn trots op deze prijs. Allereerst omdat de onderhandelingen hebben geleid tot arbeidsvoorwaarden waardoor alle personeelsleden gelijk wordt behandeld. Daarnaast omdat we naar buiten toe laten zien dat we een goede werkgever zijn.”Century Autogroep staat op de 21ste plaats in de Automotive Dealerholding Top 60, die te lezen is in onze Kennisbank.

Century heeft zestien vestigingen in de provincies Groningen en Drenthe en in totaal 385 personeelsleden. Vanavond om 18.30 uur worden de nieuwe arbeidsvoorwaarden aan het personeel gepresenteerd en reikt FNV de prijs uit. 

Broekhuis onderhandelde ook met FNV, zij kopen atv-dagen op in ruil voor loonsverhoging.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Century wint werkgeversprijs van FNV | Automotive Online

Century wint werkgeversprijs van FNV

Redactie Redactie
• Laatste update:
Jeroen Spreeuwers (OR Century), Erik Meems (directeur;/eigenaar Century) en Bart Plaatje (FNV)

Century heeft de afgelopen tijd samen met de ondernemingsraad veel onderhandeld met FNV. “Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, atv-dagen en personeelstrainingen. Tijdens deze gesprekken zei FNV dat ze ons graag wilden nomineren voor de trofee”, aldus Erik Meems, directeur/eigenaar van Century Autogroep. “We zijn trots op deze prijs. Allereerst omdat de onderhandelingen hebben geleid tot arbeidsvoorwaarden waardoor alle personeelsleden gelijk wordt behandeld. Daarnaast omdat we naar buiten toe laten zien dat we een goede werkgever zijn.”Century Autogroep staat op de 21ste plaats in de Automotive Dealerholding Top 60, die te lezen is in onze Kennisbank.

Century heeft zestien vestigingen in de provincies Groningen en Drenthe en in totaal 385 personeelsleden. Vanavond om 18.30 uur worden de nieuwe arbeidsvoorwaarden aan het personeel gepresenteerd en reikt FNV de prijs uit. 

Broekhuis onderhandelde ook met FNV, zij kopen atv-dagen op in ruil voor loonsverhoging.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.