Porsche Centrum Gelderland haalt fabriekserkenning schadeherstel binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We zijn in november 2015 begonnen met schadeherstel”, vertelt Eugénie Vossen, marketing manager bij Porsche Centrum Gelderland. In totaal zijn er negen schadeherstellers en één schademanager in dienst gekomen en staat er nog één vacature open.

“Porsche AG heeft onlangs een keuring uitgevoerd. Er worden 74 eisen gesteld waar je aan moet voldoen als bedrijf. Zo moesten onze schadeherstellers onder andere een vijfdaagse training volgen bij de fabrikant en hebben we speciaal gereedschap aangeschaft”, aldus Vossen.

Het bedrijf voerde al schadeherstelwerkzaamheden uit, maar het certificaat zal volgens Vossen wel voordelen opleveren. “Onze vaste klanten wisten natuurlijk al dat we schades herstellen, maar nu bereiken we een grotere doelgroep omdat we de enige zijn in Nederland die het certificaat in het bezit hebben.”

Het certificaat is niet permanent: Porsche AG zal een jaarlijks terugkerende keuringsronde doen om te bepalen of de gecertificeerde bedrijven nog wel voldoen aan de eisen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.